-
[quote=unlimitted;196341]paşa korkutmak gibi olmasın ama yukarı olacak gibime geliyo...:)))
ulem artı kapanış yaparsa, pelaya 4 tane alkışlayan adam benden. :..:[/quote]
olabilir...:::valla sistem al verirse uyacaz...bu topik pozisyona aşık olmayanlardandır bilissinki :) he rpozisyon bir metres...bir dil bir insan, iki dil iki insan, bir poz bir insan 2 poz 3 insan::::::
-
[quote=unlimitted;196341]paşa korkutmak gibi olmasın ama yukarı olacak gibime geliyo...:)))
[B][COLOR=red]ulem artı kapanış yaparsa,[/COLOR][/B] pelaya 4 tane alkışlayan adam benden. :..:[/quote]
bi daha okudum da, ürktüm beah...
işin kötüsü, bu kadar düşüşe aşık olmamış şortçu kalmamıştır. neredeyse hepsi açtığı noktaya kadar bekler kapanmak için...üüü
-
[quote=unlimitted;196346]işin kötüsü, bu kadar düşüşe aşık olmamış şortçu kalmamıştır. neredeyse hepsi açtığı noktaya kadar bekler kapanmak için...[/quote]
KY niye sürekli para kaybeder ancak bu kadar kısa ve öz şekilde anlatılabilirdi.. :..:
-
225 long flat oldu, sırada 325 ve 400 var, bunlar gittikçe aşağıya alım yapıyorum, yereleri geliş güzel, hiç düşünmüyorum, ver küsküyü ağaya,....
-
[quote=boz ayı;196325]64.500 stop olduk.......
diyet ödedik..........
64.850 tekrar long.............[/quote]
65.200 long-kover.........
paramı geri alırım..bırakmam...........
-
EFG ters indikator mu ne iş bu kadar kısa poz ? stokmu yapıyor nasılsa 2 gun sonra daha da duserız dıye :))
-
[QUOTE=unlimitted;196343]hangi periyot?[/QUOTE]
Saatlik baktim, ancak cok da iyi bakamiyorum, Matriks bugün hep dondu... Göz karari oldu biraz.
Sizce durum nasil?
-
ulem harbi sinir oldum yaww..500 gibi kapasak en kötü, şimdi sistem hala satta...750 puan yukarıdan basacaktık yine şortu...sinyalle aynı pozda kalmaya devam edip +750 koyacaktık..sistem al verirsede 100-200 puana kapatırdık noolcak..hay**.. at koşar baht kazanır
-
[quote=Astatin;196345]olabilir...:::valla sistem al verirse uyacaz...bu topik pozisyona aşık olmayanlardandır bilissinki :) he rpozisyon bir metres...bir dil bir insan, iki dil iki insan, bir poz bir insan 2 poz 3 insan::::::[/quote]
senaryoma speşıl tenks vermediğini görmedim sanma asti..
msn'den bu forumdan bir arkadaşa verdiğim senaryo ise şu şekildeydi:
veri ile 300e kadar basış, ordan 550ye kadar alış, sonra bi daha 400ye kadar sarkma, sonra pırrrr 65 ve daha üzeri.
bu senaryoyu verdiğim arkadaşı da söyleyeyim: hexa :)))
belki speşıl tenks verirsin şimdi. senden speşıl tenks almadan uyuyamam.
hadi lem, noolcek 1 tane speşıl tenks versen. :::
tenks versen de olur diycem ama o yetmez. kurtarsa tükan senin.
-
dikkat..........
tepki çok daha uzun soluklu olacaktı...ama pala yüklü şort açıyor...
-
[quote=thracian;196351]Saatlik baktim, ancak cok da iyi bakamiyorum, Matriks bugün hep dondu... Göz karari oldu biraz.
Sizce durum nasil?[/quote]
daha önce de söylediğim gibi, 1,52 çok ciddi dirençtir.
geçerse, 1,60a kadar adam akıllı direnç yok. ama bence araya bir tane atacaklar. 1,57 gibi direnç oluşturmalarını bekliyorum.
-
[quote=unlimitted;196353]senaryoma speşıl tenks vermediğini görmedim sanma asti..
msn'den bu forumdan bir arkadaşa verdiğim senaryo ise şu şekildeydi:
veri ile 300e kadar basış, ordan 550ye kadar alış, sonra bi daha 400ye kadar sarkma, sonra pırrrr 65 ve daha üzeri.
bu senaryoyu verdiğim arkadaşı da söyleyeyim: hexa :)))
belki speşıl tenks verirsin şimdi. senden speşıl tenks almadan uyuyamam.
hadi lem, noolcek 1 tane speşıl tenks versen. :::
tenks versen de olur diycem ama o yetmez. kurratsa tükan senin.[/quote]
ayıpettin lmit..teşekkür kööpeeen olsun...bazen foruma yetişemiyorum..kaçabülür arada.leleleteprik ederim..en sıpeşılından