İyi tatiller şimdiden...brv
DOW Kapanış tahminim :10090-10110:cool:
Sabah ne oldu bilmiyorum ama, haftasonu unutulup yeni haftaya temiz birsayfa açmak dileklerimle...boks..boks.
Printable View
İyi tatiller şimdiden...brv
DOW Kapanış tahminim :10090-10110:cool:
Sabah ne oldu bilmiyorum ama, haftasonu unutulup yeni haftaya temiz birsayfa açmak dileklerimle...boks..boks.
[quote=indregandi;196302]5 tamam,
10 tamam,
15 tamam, baskı 65125 den geldi,
20 tamam, baskı 65000 den geldi,
30 tamam, baskı 65150 den geldi, 65425 direnç,...
60 lık bekleniyor, henüz direnç oluşmadı,
buna karşılık dibimiz 675 günlük en düşükte, sıkışma artıyor,...[/quote]
5 tamam,
10 tamam,
15 tamam,
20 tamam,
30 tamam, baskı 65150 de kuruldu, tamamlandı,
60 tamam, baskı 65225 de kuruldu devam ediyor,
[QUOTE=von mises]
Arkadaşım ben küfür anlamında anladım, hatta o günden beri de sürekli kafama takıldı, uyuyamadım.
Küfür anlamında yazmadıysan bin defa özür diliyorum. Yazdıklarımı da geri alıyorum.
Şayet öyleyse kusura bakma...
[/QUOTE]
Arkadaşlar von mises ile özelden görüştük, bana ettiği o çok ağır küfürlerin nedenini sordum. Kendisine daha önce söylemiş olduğum bir sözü küfür olarak algılamış ve o yüzden küfür etmiş. Kendisi özür diledi ve sözlerini geri aldı. Buraya konulmasını istedi ve bende üzerimde hakkı kalmasın diye yapıştırıyorum buraya.
Bu konu da kapansın artık, küfürsüz kavgasız forum istiyoruz... Nolur kimse de bu mesajı alıntılayıp konuyu uzatmasın...
vob bugun suana kadar dustugunun aynisi kadar bir posta daha dusebilir. potansiyel var.
pazartesi yukarı banko gap var 2000 puan en az kayıtlara gecsin, histemim ole diyor :)) EFG isterse 100 bın kısa da olsun, ona bakılırsa yapıkredi dun aynı sekıl uzun pozdaydı 3000 puan dustuk aynı adamlar bunlar.. hafta sonu IMF haberini bekliyorum, buz dagının kokusunu alıyorum hehe :)) dow da bu gece 10200 lerde kapatır buyuk ıhtımal..
Ne 65000 miş be, baya sıkıntılı oldu...
5 den 30 a kadarortalma direnç, 65250,...
60 dak şu an 65850 de, tam 1000 puvan yani, bu anlamda, 250 ye dikkat edilmeli,
aşağısı malum yazmaya değmez,.....
[quote=nunu;196372]vob bugun suana kadar dustugunun aynisi kadar bir posta daha dusebilir. potansiyel var.[/quote]
Aha..NUNİ aplam, avatarın hiç bu kadder güzel görünmemişti gözüme..:..::..:
Yysd....
Selamlar voborsa ahalisi:) nasılsınız?.brv
[COLOR="Red"]Z.İ.S.D *.*[/COLOR] hemide vade sonuna kadar.lelele.lelele.lelele
Ekran takibedip strese gerek yok, akşamları kapanışa dooru uğrarım looo+.
[quote=Astatin;196318]Hay böyle şansın da böyle matriksin de ***********************
veri paniğindne nasiplenmek için 300 e şort kavır emir yazdım...veri gelemen az önce MTX kitlendi...fiyat 350 görüp deönmüş ben açtığımda 850 olmuştı bile..** ** **..en kötü 500 e çeker kapardım...** ** **[/quote]
Abi kullandığın bilgisayarın işlemcisi ve ram i nedir?Yüksek özelliklere sahipken böyle takılma yapıyorsa bilgisayarı upgrade seçeneğini tekrar gözden geçireceğim.
aynı olay bende de oldu.fiyat ne ara 350 gördü görmedim.MTX dondu...tekrar çalıştırdığımda 850 ler yanıyordu...