-
[quote=flexy;196382]Abi kullandığın bilgisayarın işlemcisi ve ram i nedir?Yüksek özelliklere sahipken böyle takılma yapıyorsa bilgisayarı upgrade seçeneğini tekrar gözden geçireceğim.[/quote]
DualCore 2ghz, 1 RAM...İşyerindeki dandik laptop **...evdekini de buraya getirip mundar etmek istemiyorum...ama bunda çookk nadir olurdu takılma...ayda 1 bile olmazdı..bu güne denk geldi **
-
[quote=enorton;196371]Arkadaşlar von mises ile özelden görüştük, bana ettiği o çok ağır küfürlerin nedenini sordum. Kendisine daha önce söylemiş olduğum bir sözü küfür olarak algılamış ve o yüzden küfür etmiş. Kendisi özür diledi ve sözlerini geri aldı. Buraya konulmasını istedi ve bende üzerimde hakkı kalmasın diye yapıştırıyorum buraya.[/quote]
[I]konu direkt benimle ilgili değildi..ama ağır küfür ( ana-avrat-evlat )[/I]
[I]olmasından dolayı uyardım..........[/I]
[I]kendisinin bana özelden yazdığı küfür ve tehditeleri buraya yazamam.[/I]
[I]bayanlar var..baylar dahi utanır....ayrıca tehdit edildim...[/I]
[I]mekanını söyledi.bekliyormuş...c.tesi ordayım......yasal prosedür[/I]
[I]başlayacak.........boz kuru gürültüye pabuç bırakmaz.....[/I]
[I]forum olarak sn..hellimden geçici yasak gelirse boz artık yoktur...[/I]
[I]arkadaşlarına küfür edilmesine seyirci kalanlarada teessüfler...[/I]
[I]dün şahsımı başarılı tradelerimden dolayı tebrik eden -etmeyen [/I]
[I]dostların hepsine kucak dolsu sevgiler..teşekkürler...[/I]
[I]bol şanslar....boz durumu değerlendirecek....[/I]
[I]bir süre aranızda olmayacak.......[/I]
[B][I]para herşey değildir............[/I][/B]
-
[quote=flexy;196382]Abi kullandığın bilgisayarın işlemcisi ve ram i nedir?Yüksek özelliklere sahipken böyle takılma yapıyorsa bilgisayarı upgrade seçeneğini tekrar gözden geçireceğim.[/quote]
bilgisayar ile alakalı değil.. 1 haftadır bendede oluyordu hatda foruma da yazdım.. sonunda Matriks ile görüştüm.. Tek kelime ile özetledi açmış olduğunuz Formullu grafikleri azaltın oldu.. bendede 5 adet grafık açıktı. hepsini kapatım sadece 1 adet acık artık kiitlenmiyor...
-
EFG vere vere bi hal oldu be...16.000 kontrat sattı şu ana kadar...
-
[QUOTE=boz ayı;196385][I]konu direkt benimle ilgili değildi..ama ağır küfür ( ana-avrat-evlat )[/I]
[I]olmasından dolayı uyardım..........[/I]
[I]kendisinin bana özelden yazdığı küfür ve tehditeleri buraya yazamam.[/I]
[I]bayanlar var..baylar dahi utanır....ayrıca tehdit edildim...[/I]
[I]mekanını söyledi.bekliyormuş...c.tesi ordayım......yasal prosedür[/I]
[I]başlayacak.........boz kuru gürültüye pabuç bırakmaz.....[/I]
[I]forum olarak sn..hellimden geçici yasak gelirse boz artık yoktur...[/I]
[I]arkadaşlarına küfür edilmesine seyirci kalanlarada teessüfler...[/I]
[I]dün şahsımı başarılı tradelerimden dolayı tebrik eden -etmeyen [/I]
[I]dostların hepsine kucak dolsu sevgiler..teşekkürler...[/I]
[I]bol şanslar....boz durumu değerlendirecek....[/I]
[I]bir süre aranızda olmayacak.......[/I]
[B][I]para herşey değildir............[/I][/B][/QUOTE]
Abi kendisini yasaklı listeme eklemiştim 2 haftadır ve o yüzden yazdıklarını okumadım. Dakikalar sonra bir arkadaş söyledi MSN den ve dönüp baktığımda yazılanlar silinmişti. Ben de kendisine sordum neden bu kadar ağır küfür ettin dedim, sebebi nedir? Sonrası da yukardaki mesajımda var zaten... Bence siz forumu terketmeyin yine de, geç de olsa gereken yapıldı artık...
Artık inanın bu olaylar yüzünden foruma girmek istemiyorum. İster istemez sinirimiz, moralimiz bozuluyor...
-
ne hayvan bir DJ miş be..hayrına bir eksi görseydin açılışta ..ama beylesi ayular için daha iyi..birde şöyle bakın dj den negatif ayrışmışız..%2.59..boru deeel
-
68.400 maliyetli SHORT'ları 64.900'den telefonla kapattım...Çok iyimser oldugumdan degil karı yeterli gördügümden kapattım...Bir müddet izleyip duruma göre aksiyona geçecegim...Bu arada Matrix kilitlendi ve uzun zamandır kullanamıyorum...Zıvanadan çıkmış vaziyetteyim...Sistem kullanan arkadaşlar sistemlerinin son durumunu yazabilirlermi lütfen...?AL veren var mı? Şu an fiyat bile göremiyorum...Bol kazançlar...
-
Boğa tuzağı olmasın diye stopları kaydırdım acık aşağıya:) acık olsun demi:)))
Stop 67000 oldu, vade sonuna kadar dabiki:)
Vade somları içimde kamyom sipariş ettim bundan sonra yanaştırcam İzmir vob a dünyanın en büyük kamyonunu paraları toplayıp gidecem daaa:..::..::..::..:
Hayvancağız biraz fazla yük taşır:..::..:
[IMG][URL=http://img211.imageshack.us/i/kamyonv.jpg/][IMG]http://img211.imageshack.us/img211/9493/kamyonv.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
-
[quote=Astatin;196389][B]ne hayvan bir DJ miş be[/B]..hayrına bir eksi görseydin açılışta ..ama beylesi ayular için daha iyi..birde şöyle bakın dj den negatif ayrışmışız..%2.59..boru deeel[/quote]
Adamım Tom,yanıltmadın beni yine...:cool:
-
sistem satta astatin satta...bööğğkk dediğim için özür dilerim sayın sistem...cici sistem şeker sistem..ehuheuehue
-
60 lık desteğimi 375 de 650 ve 525 alıcıyım,.....
-
30.000 scenario.... live... :..: