dax ve dow u böyle durumda iken kimse şortlamaya cesaret edemiyor ::: ::: ::: :::
Printable View
dax ve dow u böyle durumda iken kimse şortlamaya cesaret edemiyor ::: ::: ::: :::
saraylı hocam,
ben bu dalgayı 5.3.5 olarak gözüme kestirdim..:))) sanki daha 5.dalga bitmedi gibi.. siz ne dersiniz ?
76650 altını gösterip yukarı yaparlar belki altında ise asti hoca malı götürür :..: :..:
[QUOTE=tr_hope05;273319]jerfin sanırım sistemden çok histemci...sabah ben de 77150 den kısaldım 76750 flat ledim..[/QUOTE]
hem de fanatik histemcilerdenim.. sistemciler beni heç sevmez..:..::..:
asti hoca haklı galiba genç boğalar rahatsız .. üvvvvvvvvvvvv
ekimde işlem olmuyor ya ühühühüühüh
vay anasını yaa ühühühühü
[quote=jerfin;273322]saraylı hocam,
ben bu dalgayı 5.3.5 olarak gözüme kestirdim..:))) sanki daha 5.dalga bitmedi gibi.. siz ne dersiniz ?[/quote]
jerfin selam,:)))
benzer sayıyorum,şu anda 5.c.3.3 dalgası başında olmamız gerekiyor,benim sayıma göre tabi...
bu sayıma göre artık yukarı hareketlenmeliyiz..evet 5. ana dalga içindeyiz...:p
80.000 i de yukarı kırmalı rahatça bu hareket,beklentim böyle,ama tabi benim de str ile daytrade yaptığımı unutmayın,tahmin bu....:rolleyes:;)
yyld .. poz biraz zarara girince müsterihleşmeye başladım .::::::. ühühüüh.. .gol olur bence .. emortım patron nerde ya .. iyi adamdı emortımotrım patron .. üvvvvvvvvvvvv
[quote=seagate;273327]ekimde işlem olmuyor ya ühühühüühüh
vay anasını yaa ühühühühü[/quote]
seagate'im,
magazin müdürüm,:..:
ekimde ne işin var abi senin,:p:confused:
sen şahan 'la dün akşam balkonda fazla kaldın galiba....:..:::::..:
Soruna ornek vermek gerekiyorsa 0-1-2 dalgaları icin %100 geri alım yapan yer var bana gore. ardından gelen dalga da cok sert oluyor.
[IMG]http://i29.tinypic.com/35cpzr8.png[/IMG]
[quote=selçuklu;273325]asti hoca haklı galiba [COLOR=red]genç boğalar rahatsız[/COLOR] .. üvvvvvvvvvvvv[/quote]
:..::..::..::..::..::..: Allah da seni güldürsün patron........
60 dk lıktaki uyumsuzluk devam ediyor..
son yüksek 77775 i de onaylamamıştı gösterge düşük kalarak ve bu seviyeden 2000 puana yakın realizeye uğramıştık..
şip-şak çok formda ve bu formu benide korkutuyor bi süredir :)
son sinyal cuma 76250 long ve devam ediyor..