-
[quote=boz ayı;196385][I]konu direkt benimle ilgili değildi..ama ağır küfür ( ana-avrat-evlat )[/I]
[I][B][COLOR=red]boz kuru gürültüye pabuç bırakmaz.....[/COLOR][/B][/I]
[B][I]para herşey değildir............[/I][/B][/quote]
eğer foruma yazmayı bırakırsanız kuru gürültüye bence o zaman pabuç bırakmış olursunuz...
şahsi fikrimdir...
-
vob grafıımde su kaydıraı formasyonu var,su kaydıraında yukardan hızla düşenler yatay da bi de 1/2mv2 yı alıp ööle hızlanırlar ki bu sefer düşerken k.ç ları kaydıraktan ayrılır da boşluktan düşerler:)
-
Vaybeee, kısalara az evvel 67000 stop belirlemişim, işe bakın daha düne kadar 67000 aşağı kırarmı kırmazmı kırarsa düşer muhabbetleri tam bir ay sıkmıştı, bugün 67000 fezada gibi yukarda kalmış bile:)
-
anlaşalım pelam...63xxx gösterirsen kapatacağım kısaları...
-
Şimdi bu düşüş w olur diyen çoğaldı, olsun olsun, mahsuru yoktur bence, önceki dip 26000 miydi neydi? bu seferde 36000 olur bir ayağı acık yukarda olur, piyasa bunu yarattı fiyatladı deriz kavga olmaz:::
-
[quote=ATHLON;196397]vob grafıımde su kaydıraı formasyonu var,su kaydıraında yukardan hızla düşenler yatay da bi de 1/2mv2 yı alıp ööle hızlanırlar ki bu sefer düşerken k.ç ları kaydıraktan ayrılır da boşluktan düşerler:)[/quote]
En sevdiğim şey kaydırmak...kaydırakta...ha ha ha...
Birde gaydırı gubbak cemile Türküsü.....:::
-
ne iş VOB..ben dip yenilemem falan bi havalar bi şekiller
-
kapanışın 63xxx olacağına air güçlü bir hissiyat ve sissiyat içerisindeyim
-
[quote=EMEKDAR;196401]En sevdiğim şey kaydırmak...kaydırakta...ha ha ha...
Birde gaydırı gubbak cemile Türküsü.....:::[/quote]
bi de smith le kayılıo ya,şööle 4 kişi oturarark üstüne ,döne döne:))
-
[QUOTE=oguzhan;195235]Bu hafta ekrandan uzağım dünden 69000 kısayım çok bişe istemiyom 1000 puan işimi görür dowdan korkmuyom ama nasdaQ beni ürkütyo onunda beli kırılır insallah
cümleten iyi akşamlar[/QUOTE]
Cümleten merhaba
hele şükür daha yeni gelebildim ben sizden 1000 puan istemiştim siz naptınız böyle ya neyse ben 1000 puanı alıp kenara çekilmiştim çünkü ekrandan uzaktım gerisi nasip değilmiş bundan sonraki maçlara bakacaz
-
DOW'da PU var... Heh heh heh heh he.... :..:
-
YIKILBERRY FINN...............bir dip yenilesen çok süper olacak