uzlasma?
Printable View
uzlasma?
cümleten hayırlı haftasonları...kazanan arkadaşlara ,parayı çatırrr çuturrrr yemeler...kaybeden arkadaşlara pzt den b<aşlamak üzre uzuunn bi karlı işlem serileri dileklerimle...poz da olan arkadaşlara da sabırlar...bana da hafta sonu bordingenle stres atmalar ,atlamalar zıplamalar kartalkayanın daalarında...esenkalın...
[QUOTE=nunu;196468]uzlasma?[/QUOTE]
64075 galiba...
kapanış...
az biraz fark olabilir ama çok oynamaz.MTX dondu...belki 200/300 kontrat fark vardır...olan bu sofraya koyduk...
yine buğayım..tepkiyi beklerken...üü..heehe..
Uzlaşma 64075 oldu
Herkese iyi tatiller:)
[QUOTE=ATHLON;196470]cümleten hayırlı haftasonları...kazanan arkadaşlara ,parayı çatırrr çuturrrr yemeler...kaybeden arkadaşlara pzt den b<aşlamak üzre uzuunn bi karlı işlem serileri dileklerimle...poz da olan arkadaşlara da sabırlar...bana da hafta sonu bordingenle stres atmalar ,atlamalar zıplamalar kartalkayanın daalarında...esenkalın...[/QUOTE]
arkadaşlar herkes her hafta kartalkayada nasıl gidiyorsunuz, napıyorsunuz bana da anlatın biz de gidelim :) Yani masraflar ne kadar, ulaşım falan nasıl vs :)
long girdim haftasonuna .... kara cumamı olacak ne halt olacak .. vay anasını ....
[quote=nunu;196468]uzlasma?[/quote]
yok sana uzlaşma muzlaşma...150 puan için kırdın beni:o:o:o.kom.kom
Haftasonu anketi yokmu?
Yoksa gerenkmi yok:)
bu heyecanli ve yorucu seanstan sonra kimsenin anket acmaya takati kalmamis herhal.:).
[QUOTE=selçuklu;196476]long girdim haftasonuna .... kara cumamı olacak ne halt olacak .. vay anasını ....[/QUOTE]
beraber ağlayalım..patronaj..ama bi manşetledim..2000 gap var patron..cepte...:::