32.500 short akbank çok feci
Printable View
32.500 short akbank çok feci
[QUOTE=parderi;84460][QUOTE=parderi;84436]
Bu duygular bana gençliğimi hatırlatıyor. Senelerce bu inattan vazgeçmedim. Ama inan borsayla inatlaşılmayacağını öğrendiğimde çok geç kalmıştım.[/QUOTE]
anlamamışınızki...orda büyük resim tabiri var..
büyük dediiğimde saatlik...
sadece 5 dakikalık pas.... saatlik devam anlamında...
[B]inatla ilgisi yok yani....[/B]
o safhaları çoktan geçtik sn parderi.. merak etmeyin... bu arada yaş kaç...
metrodaki amcamlara selam bu arada.. forumca......:):)
almak için erken davrandım heralde allah tüm inekleri bu ayıların gazabından korusun bu ne yav ha bire pençeliyolar kan revan oldum. sigarayı bırakmak için yanlış zaman seçmişim. dayı nerdesin be bi destek at şu inek cemaaatine bu gün verdiklerini istiyo heralde bu ayılar ama vermem tırsak inek juliano az bi zarar gördümü satar diğer inek kardeşlerini.
şu anki seviye 450 bugunku hızlı hareketten sonraki ilk dip...yani ilk karar yeresi..:)dax süzülse de bizim de rengimiz belli oldu..bu arada sorumu yineliyim..ops menkul citi olmamısmıydı?yanlış mı hatırlıyorum..vob vade başı pastasnda hem opus hem citi gözüküyo da..??
he bi de rahatlamak isteyenlere limonlu çay tavsiye ederim ...gayet iyi geliyo seans içinde:)
Spotta ve Vobda bazı babalar yatırım danışmanları yüzünden terse kalmış, günü kurtarmaya çalışıyorlar.
Dowu bilmek kolaymı, ne güzel düşüyor sat, çıkıyor al.
Yatırım danışmanları bu kafada olunca işler zor.
Temin sordum, nedir piyasa, Derlerki, yukarı gidemiyor,Aşagı gidecek.
Hadi bakalım bu lafa poz alınırmı..
Bende şunu diyorum,aşagı gidemiyor, yukarı gidecek.
Bu yatırım danışmanlarını asmak lazım :) hehehe (istisna kaideyi bozmaz,dikkat!)
Kolaymı 800 puan yedikten sonra parayı çıkartmak,
Çalışsınlar biraz...
Long veya short şu an kıpraşıp luzumsuz para kaybetmeyin, durum netleşir,öğleden sonra....
[QUOTE=mbm;84464]
anlamamışınızki...orda büyük resim tabiri var..
büyük dediiğimde saatlik...
sadece 5 dakikalık pas.... saatlik devam anlamında...
[B]inatla ilgisi yok yani....[/B]
o safhaları çoktan geçtik sn parderi.. merak etmeyin... bu arada yaş kaç...
metrodaki amcamlara selam bu arada.. forumca......:):)[/QUOTE]
O amcalar diyorki bizim küçük büyük resimle , saatlik ve günlükle işimiz olmaz . Ağ doldumu çekeriz küpeşteye derler.:)
[quote=teo;84468]Long veya short şu an kıpraşıp luzumsuz para kaybetmeyin, durum netleşir,öğleden sonra....[/quote]
bu arada geçmiş olsun abi iidir inşallah babanın durumu.
[quote=parderi;84469]O amcalar diyorki bizim küçük büyük resimle , saatlik ve günlükle işimiz olmaz . Ağ doldumu çekeriz küpeşteye derler.:)[/quote]
siz bu amcalarla sürekli görüşüyorsunuz galiba, dün bu laf yoktu, yeni mi dediler metroda :) hehehe
aynı fiyattan, aynı miktarda kısalarımı yerine koydum.. hiç kıpraşmaya değmezmiş..
metrodaki amcalar okuyosa bana bir özel mesaj atsınlar :D
[QUOTE=Vob Trader;84454]spon pozum 625 kısa :)[/QUOTE]
500 poz kapa long
dax a göre alçalan tepe başladı..öglen spottan sonra dax senfoniye başlar mı acep..
[QUOTE=parderi;84469]O amcalar diyorki bizim küçük büyük resimle , saatlik ve günlükle işimiz olmaz . Ağ doldumu çekeriz küpeşteye derler.:)[/QUOTE]
O amcalara selam söyle her yukarı hareket şhortları artırmak için kullanıyorum....
Pazartesi----%5 altı
[QUOTE=teo;84471]siz bu amcalarla sürekli görüşüyorsunuz galiba, dün bu laf yoktu, yeni mi dediler metroda :) hehehe[/QUOTE]
Dün gece güya selçuklu vede cırcırla buluşup adamları benzetecektik güya
ama bizimkiler beni sattı. Bende Nasrettin Hoca gibi adamlarla tanışıp ittifak kurmaya karar verdik. Bundan sonra burdan onlara , onlardanda size bilgi taşıycam. Artık ne kadar bana güvenirseniz. .lelele
[quote=cırcır;84473]metrodaki amcalar okuyosa bana bir özel mesaj atsınlar :D[/quote]
Sizi mi kıracağız alın size özel mesaj....lelele
Almanya`da 22 yılın en kötü rakamı
Avrupa'nın en büyük ekonomisi olan Almanya, gelen dördüncü çeyrek büyüme rakamları ile şoke oldu.
Almanya ekonomisi mevsimsel olarak düzeltilmiş verilere göre üçüncü çeyreğe oranla yüzde 2.1 geriledi. Bu oran 1987 yılından bu yana gerçekleşen en düşük büyüme oranına işaret ediyor.
dax bu haberi görmemiş heralde:)
sisteme salıdan beri ilk pozisyon kapama geldi..32450 den short cover oldu..
[QUOTE=Vob Trader;84474]500 poz kapa long[/QUOTE]
575 poz kapa şort
[QUOTE=cbaykus;84476]O amcalara selam söyle her yukarı hareket şhortları artırmak için kullanıyorum....
Pazartesi----%5 altı[/QUOTE]
Bunuda not ettim aynen söyliycem. Başka taktiği olan varmı baylar bayanlar,
kurye çantam ne kadar dolarsa komisyonum artıyor. Yapın artık abinize bi kıyak.
Bu amcaların eşgalini de versenız bi zahmet sayın parderi
[QUOTE=tuareg;84483]Bu amcaların eşgalini de versenız bi zahmet sayın parderi[/QUOTE]
aslında o kişi burda hergün yazan iki kişiymiş...
ben öğrendim...
bilin bakalım kimlermiş.......
[url=http://www.resimbank.org/share-B18D_49954266.html][img]http://www.resimbank.org/image-B18D_49954266.jpg[/img][/url]
[quote=parderi;84482]Bunuda not ettim aynen söyliycem. Başka taktiği olan varmı baylar bayanlar,
kurye çantam ne kadar dolarsa komisyonum artıyor. Yapın artık abinize bi kıyak.[/quote]
kaç yıldır borsadayım, şunu öğrendim, kimse kimsenin uzerıne oynayamaz.
Oynamaya çalışır kısmen başarılı olur, ama sonu parayı sıfırlamaktır.
Bunlar şehir efsanesi...
Boşuna zart zurt etmesinler, önlerine bakıp para kazanmaya çalışsınlar...
Ben ne tahta yapanları gördüm, şimdilerde ekmeğe muhtaç kaldılar...
[quote=mbm;84484]aslında o kişi burda hergün yazan iki kişiymiş...
ben öğrendim...
bilin bakalım kimlermiş.......[/quote]
Tam adamına sordunuz syın mbm, buradakı hıckımseyı tanımayan bırıne:..:
[QUOTE=tuareg;84483]Bu amcaların eşgalini de versenız bi zahmet sayın parderi[/QUOTE]
Sorry bu anlaşmamıza aykırı.
[QUOTE=mbm;84484]aslında o kişi burda hergün yazan iki kişiymiş...
ben öğrendim...
bilin bakalım kimlermiş.......[/QUOTE]
Öyle olsa bana niye komisyon versinler ?
o iki kişinin teo ve ben olmadıgını nerden bliyorsunuz mesela......
yada cırcır ve astatin...:)
[QUOTE=mbm;84461][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img156.imageshack.us/img156/9977/salmonfishing62st9.jpg[/IMG][/URL]
[[/QUOTE]
Bu gidişle siz bu resmi avatar yapacaksınız gibi geliyor bana
yahu hakikaten bir röntgendir gidiyor.kimler bunlar ve burada okuyup buradaki bilgileri nerede hangi sitede satıyorlar geri kendi görüşleriymiş gibi?
bilen birisi yazar mı? buradan olmasa da özelden.merak ettim bu öküzleri :p
yazmazsanızda canınız sağolsun üüü
[QUOTE=Vob Trader;84481]575 poz kapa şort[/QUOTE]
525 poz kapa long
[quote=mbm;84489]o iki kişinin teo ve ben olmadıgını nerden bliyorsunuz mesela......
yada cırcır ve astatin...:)[/quote]
şüphelendiğim kişiler var ama açıklamam:..:
ama herkese de metrodaki amca diye bakmamak lazım.
Çok enteresandır . Sabahtan beri 425-450 al 550-575 sat. 4 tur yaptım. yarım günde ilk defa bu kadar tutturdum.Dünden kalanlar hariç. Ama öğleden sonra bunu yanıma koymazlar. Ben çekiliyorum kenara. Bu kadar benim için iyi kazanç. bereket versin .
[quote=SEYYAH;84491]yahu hakikaten bir röntgendir gidiyor.kimler bunlar ve burada okuyup buradaki bilgileri nerede hangi sitede satıyorlar geri kendi görüşleriymiş gibi?
yazmazsanızda canınız sağolsun üüü[/quote]
metrodaki amcalar olmasın
[QUOTE=mbm;84489]o iki kişinin teo ve ben olmadıgını nerden bliyorsunuz mesela......
yada cırcır ve astatin...:)[/QUOTE]
Saydığın üç kişi olamaz. Ama dördüncüsünden bende şüphelendim. Konuşurken benden hep yüzünü sakladı. Vede sesini değiştirdi.
[QUOTE=SEYYAH;84491]yahu hakikaten bir röntgendir gidiyor.kimler bunlar ve burada okuyup buradaki bilgileri nerede hangi sitede satıyorlar geri kendi görüşleriymiş gibi?
yazmazsanızda canınız sağolsun üüü[/QUOTE]
Hösst doğru konuş, ortaklarıma hakarete müsaade etmem.
Bu işlerin arkasını, dönen tezgahları bilen olsa olsa
CADERAL bilir...
Söylerse o söyler ama....
Kızgın degilse dimi?
yaw bu tradexpress sankodan
olan war mi
calismio mendebur
sankoda kopmalar oluo denilen hadiseler bunnar mii?:mad:
[url=http://www.resimbank.org/share-5926_49954711.html][img]http://www.resimbank.org/image-5926_49954711.jpg[/img][/url]
YUKARI ALDILAR....
daha önce de böle durumlarda sanko da vob client denen programın daha sorunsuz oldgunu duymustm..bilginiz olsun
lafla peynir gemisi yurumuyor ancak obama yurutmeye calısıyor
dun dow un toparlaması ımkansızdı adam ıkı laf ettı gunu kurtardılar aslında fenada olmadı long acmıstım ve zarardaydım fırsat bu fırsat sabah kapadım longu bıraz yukselse short acıcam tekrar
nereye kadar lafla goturecekler bu ısı?er gec dow gocecek derım ben
herkese bol kazanclar.