dow futurelar -0.58 in üzerinde olursa shortumsu işler dewammm eder... tamamen hissell ;)
Printable View
dow futurelar -0.58 in üzerinde olursa shortumsu işler dewammm eder... tamamen hissell ;)
[quote=EMEKDAR;196518]
Konuyu Toplam 195 Üye okuyor. (72 Kayıtlı üye ve 123 Misafir) [SIZE=2]EMEKDAR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suphisezar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]delix[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]steveee[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]megaforce77[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]last trader[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ATHLON[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]müco99[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suprad[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]gökyüzü[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]minyas22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]htkemal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]prodrive[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]raymonda[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]oguzhan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mbm[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adergah[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tutku[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bull market[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]thracian[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Rooks[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]BOSNALI[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mukora[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Altan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]indregandi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abdullah yıldız[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]poyraz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]hilmi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ttcetinkaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Adrianinho[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kayahan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]perfectt[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MASTER[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]stefano[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]sadberk22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]maşuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adalı54[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]TyranT[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]küçük_k[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yesilova[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Strategist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elmas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aliveli[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]atiltanyer[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kanaatkar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]asimileci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kiwi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]METASTOCK[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Sekube[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]vobran[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ilkokul2terk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ERK[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]trader38580[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]formula9[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]isaoz[/SIZE]
[COLOR=red][B]voborsa ahalisi,bu kadar kişiden ımf açıklamalarıyla madur olan yokmudur...[/B][/COLOR]üüü[/quote]
[B]hasızlık karşısında susanı Allah sevmez !!!!!!!!!!!!!![/B]
[quote=Cerphin;196548]senin beyin sinyallerini mekanik bir sisteme çevirmenin yolu var mı kı acaba..:..:
ben de flat girdim.. dow şu an %1 den fazla eksi de ama toparlayamasa bile biz eksi açmayız... yani beyin sinyalin haklı çıkacak:)[/quote]
dip söz çok başarılı
:cool:
[QUOTE=EMEKDAR;196554][b]hasızlık karşısında susanı allah sevmez !!!!!!!!!!!!!![/b][/QUOTE]
hepimize zararı dokundu tabiki abi ama yapacak bisey yok biliyorsun
[quote=fXci;196557]hepimize zararı dokundu tabiki abi ama yapacak bisey yok biliyorsun[/quote]
Ne demek istediğimi biliyorsunuz...
[quote=fXci;196557]hepimize zararı dokundu tabiki abi ama yapacak bisey yok biliyorsun[/quote]
Efiksçi ,[U]katılmıyorum,[/U]
Bir seneye kadar seçimler yok mu? Orada hesabı sorulamaz mı(Sandıkta)?
[QUOTE=excali;196560]Efiksçi ,[U]katılmıyorum,[/U]
Bir seneye kadar seçimler yok mu? Orada hesabı sorulamaz mı(Sandıkta)?[/QUOTE]
bir avuç vobcu mu soracak hesabı :..:
yeniden seçim olsa yine iktidar olur bunlar.. resmen şirket mantığıyla organize çalışıyorlar.. ve çığ gibi büyüyorlar her geçen gün..
[quote=Cerphin;196561]bir avuç vobcu mu soracak hesabı :..:
yeniden seçim olsa yine iktidar olur bunlar.. resmen şirket mantığıyla organize çalışıyorlar.. ve çığ gibi büyüyorlar her geçen gün..[/quote]
O kadar ıkındım. Çıka çıka bu çıktı efenim..:p
Sizin fikrins??:D
dow çok seri şekilde toparlandı,hayırdır ?
[QUOTE=Cerphin;196548]senin beyin sinyallerini mekanik bir sisteme çevirmenin yolu var mı kı acaba..:..:
ben de flat girdim.. dow şu an %1 den fazla eksi de ama toparlayamasa bile biz eksi açmayız... yani beyin sinyalin haklı çıkacak:)[/QUOTE]
utanmasa artı kapıycak tom oha..hhaa hha.. ..jerfom sende olmasa bu ayular bşzş çiğ çiğ yicek...patronaj nerdesiiinn...:D
[quote=YAVUZHAN;196566]dow çok seri şekilde toparlandı,hayırdır ?[/quote]
Dubai krizi sırasında da ne kadar hızlı toparlanmıştık, değil mi?:rolleyes:
[quote=Cerphin;196561]bir avuç vobcu mu soracak hesabı :..:
yeniden seçim olsa yine iktidar olur bunlar.. resmen şirket mantığıyla organize çalışıyorlar.. ve çığ gibi büyüyorlar her geçen gün..[/quote]
Cerphinim,akıllım güzelim,
Amacım siyasi değil,tamemen VOB mantığı içinde;1326 cı sayfada IMF açıklamalarıyla madur edildiğimiz hakkında yazışma oldu...
Çok az kişi ilgi göstermiş,sanki herkes memnun halinden,burda o kadar değerli bilgili insanlar varki,bu insanları bilgilerini boşa çıkarmak,onların emeklerini galebe çalmak için hertürlü oyunlar oynandı....
Genel gidişata göre poz alanları,seans kapandıktan sonra çeşitli açıklamalarla terse aldılar...neyse bilinen şeyler hatırlattım....
[B]IMF yoksa bizim paralar nerde,bizim paralar yoksa IMF nerde....[/B]
IMF yi istediğimden değil,canı cehennme.....
IMF yi sandıkda öyle bir SHORT layacamki yedi ceddimle....:cool: