-
[QUOTE=pazer;195862]Endeksin hareket ettiği kanallar.............
[URL=http://img294.imageshack.us/i/60dktrendler.png/][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/4238/60dktrendler.png[/IMG][/URL]
[B]52 661
51 349[/B]
civarlarında destekler var......
maldaki arkadaşlar için buralarda durma ve toparlanma diliyorum....
[B]54 252 kırıldığında bir alttaki kanala düştük....[/B]
.[/QUOTE]
Neredeyiz..?
+.
-
noldu ya larossian hoca gibi adam isyan etmiş...
yasasın ayuluk :..::..:
ama endeks 150 bin :..::..:
koca oglan sata gecmiştir heralde dimi...
yavuzhan hocam senin sistemin durumu nedir acaba...kactan sat verdi...
-
[B][SIZE=5]Filmin Adı: Darbe[/SIZE][/B]
Yönetmen: NATO, CIA, MI6
[COLOR=black]Sinema:[/COLOR] Anadolu
[B]Başbakan [/B]bir alışveriş merkezinin açılışında [B]“Bakkal dükkanı olayı bitti. Ne yapacaklar? Belki marketler, belki süpermarketler halinde bunu aşmanın gayreti içinde olacaklar” [/B]dedi. Demek ki sıra bakkalları bitirmeye geldi.
[COLOR=red]RTE dersini iyi okumuş, ev ödevini sadakatle yerine getiriyor. [/COLOR][B][COLOR=red]Yürütülen proje; küresel şirketlerin “[U]küreselleşme”[/U] yalanıyla hedefteki ülkelerin kaynaklarını birinci elden ele geçirme projesidir.[/COLOR] [/B]
[B]Kendilerini dünyanın efendisi olarak gören şirketler, dünyanın kaynaklarını artık kalabalık bir nüfus ile paylaşmak istemiyor. Beden güçlerini sömürdükleri insanları çoktan gözden çıkardılar. Onlar; pamuk tarlasında, maden vb.lerinde çalışan ucuz işçilerin yerine; eczacı, doktor, mühendis, bilim adamlarını koymak istiyor. Ülkemizin de içinde olduğu dünyaya bir bakın. İnançlar, ilkeler, ahlaki değerler horlanırken; para kutsanıyor. Paranın sahibi kim ise, dünyanın efendisi olma hakkını da elde etmiş oluyor[/B].
[B]RTE dersini gerçekten iyi okumuş, ev ödevini yapma azmi ise müthiş(!).. Doktorlarımızı, eczacılarımızı, bilim adamlarımızı, ordumuzu Küresel Şirketlere ucuz işçi yapmak için bütün yetkilerini, hatta yetki aşımını bile kullanıyor. [/B]Bir ilin [B]sağlık müdürü[/B] aile hekimine; [B]“hasta daha kapından girerken teşhisi koyacak, reçetesini yazacaksın”[/B] diyor. AKP’nin sağlık politikası işte budur. [B]Doktora muayene ettiği hasta sayısı kadar ücret vererek, kalitesiz hizmet vermeye zorluyor.[/B] [B]Hükümet doktoru[/B] herhalde, “[B]beşi üç lira”[/B] diye bağıran işportacı sanıyor. 15 Yıllık tahsil hayatlarına(sene kaybetmeden okuyan 15 yıl sonunda pratisyen hekim oluyor), bilime,emeklerine, insana gösterilen saygıya bakın!..
[B]"Tayyip Erdoğan 2004 Mart ayında dünya ekonomisini elinde bulunduran 8 ailenin liderleri ile İstanbul’da benzer bir toplantı yapmış ve satışlara başlamıştı! [/B]
[B]8 ailenin liderleri, Dünya Bankası Başkanı James Wolfensohn’un özel uçağı ile İstanbul’u ve Türkiye’yi paylaşmaya gelmişti. Sözde Yatırım Danışma Konseyi denilen toplantıya 20 büyük şirketin dokuzunun başkanı da katılmıştı. [/B]
[B]2005 Nisan ayında ise 11 ülkeden, ciroları yaklaşık 900 milyar euroyu bulan 19 çokuluslu şirketin üst düzey yöneticileri, İstanbul’da Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 2. Yatırım Danışma Konseyi Toplantısı’nda buluşmuştu. Kimlerin hangi şirketleri satın alacağı bu toplantılarda kararlaştırılmıştı! [/B]
[B]Tıpkı Endonezya’nın paylaşılması gibi birkaç yıl içinde Türkiye pastasını paylaştılar. (Arslan BULUT-Erdoğan ve büyüklerin lobisi!-Başlıklı yazısından alıntı.)” [/B]
[B]AKP [/B]Şimdi de “[B]Kırmızı Kitap”[/B] olarak bilinen [B]Milli Güvenlik Siyaset Belgesi'ne el attı.[/B] Demek ki DARBE çığlıklarının asıl hedefi başkaymış. Başbakan Erdoğan, [B]MGSB'nin[/B] iç tehdit bölümünden [B]“irtica” [/B]başlığının çıkarılması kararını aldıklarını açıkladı. Anlaşılan o ki; [B]BOP- Neo Osmancılık projesini [/B]uygulama safhasına geçtiler. Atatürk ve Ulus devlet düşmanlığının hangi amaçla yapıldığını şimdi anladınız mı? Diyalogcu Fetullah ve müritlerinin; basın, üniversite, sivil örgüt üyelerinin, projeye destek olursa elindekileri koruyabileceğini sanan sermaye gruplarının, AKP ile niye el ele olduklarını anladınız mı? İpleri k[B]üresel şirketlerin elinde olan “FİGURAN”ların işbirliği… [/B]
[B]ABD; Rusya’dan ayrılıp kendi bağımsız devletini kuran Türk Devletleri’ne nasıl girdi?[/B] [B]Türkiye ile. Kazakistan Devlet Başkanı Nur Nazarbayev Banu Avar’a bu gerçeği şöyle ifade ediyor:” Ülkemize hep ABD adına geldiniz. Sizler Türkiye olarak, kendiniz olarak ne zaman geleceksiniz?” Bu cümlenin meali; [/B]“[B]Türkiye’den gelen ABD’nin Truva atlarını biliyoruz”[/B] dur.
[B]Türkiye “ABD+İsrail+İngiltere”nin İslam Ülkelerinin yeni Truva atı olma yolunda yeniden yapılandırılıyor. İKÖ [/B]Genel Sekreteri Ekmelettin İhsanoğlu; “[B]İslam Barış Gücü”[/B] kurulması için girişimlerde bulunduk” diye açıklama yapmıştı. “[B]İslam Barış Gücü” BOP için kurulan yeni bir Ordu olabilir mi?ABD’nin İslam Ülkelerine Türkiye siyasilerini Truva atı olarak sokması kabul görür mü?[/B] [B]Bunu şu anda bilemeyiz ama AKP’nin küresel şirketlerin Truva atı olduğu artık saklanamayan bir gerçektir. [/B]
[B]AKP ve RTE’nin parayı kutsayan yaklaşımı; işçinin, çiftçinin bu kadar horlanması, küresel şirketlerin insana bakışını yansıtıyor. [/B]
[B]O nedenledir ki, bu hükümetten; ne eczacılara, ne sağlıkçılara, ne itfaiyecilere, ne de Ankara’nın soğuğunda ölüme yatan Tekel işçilerine merhamet beklemeyin! [/B]
[B][COLOR=black]Haramı helalinden fazla olanın, günahta şeytanla yarışmayı ilke edinenin merhameti olmaz. Merhamet “insan” olmanın ayrıcalıklı bir erdemidir. İnsani değerlerini kaybedenlerden merhamet beklemeyin, merhamet dilenmeyin!..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Aşınıza, işinize, toprağınıza, bayrağınıza, namusunuza sahip çıkın![/COLOR] [/B]
[COLOR=#cc0000][B]Günün sözü:[/B][/COLOR] [B]“-Ben milliyetini açıktan açığa söyleyenlerden değil, damarlarındaki kanın cinsini zaman ve muhite göre değiştirenlerden çekinirim.[/B] (Portreler, 293.s. Ötüken Neşriyat, İstanbul 2005) [B]Hakkı Süha Gezgin” [/B]
Zahide Uçar
[EMAIL="z_eucar@yahoo.com.tr"]z_eucar@yahoo.com.tr[/EMAIL]
-
haydi ayular hafiften zırlayalım...üwwwww
-
[quote=excali;196569]Dubai krizi sırasında da ne kadar hızlı toparlanmıştık, değil mi?:rolleyes:[/quote]
bu sefer papaz pilav yemez :D
dow da 9760 vob ta 63800 seviyesi haftalık ortalamaların olduğu seviyeler..
kısa vadede bu seviyeler civarında biraz aşağı-yukarı örme hareketleri izleriz.sonra 60 binlere veda...
-
[quote=YAVUZHAN;196583]bu sefer papaz pilav yemez :D
dow da 9760 vob ta 63800 seviyesi haftalık ortalamaların olduğu seviyeler..
kısa vadede bu seviyeler civarında biraz aşağı-yukarı örme hareketleri izleriz.sonra 60 binlere veda...[/quote]
Herşey olabilir. Benim bir iddaam yoktir..;)
HER YOL, VOB'a ÇIKAR:D:D
-
[QUOTE=QUEEN;196568]utanmasa artı kapıycak tom oha..hhaa hha.. ..jerfom sende olmasa bu ayular bşzş çiğ çiğ yicek...patronaj nerdesiiinn...:D[/QUOTE]
geldim apla .. walstreette boğalarla toplantıdaydım ..
trendin bitmediğini anlattım arkadaşlara .. ..artur ve ekibi toplantıyı sabote etmeye kalktılar .. ortalık birbirine karıştı falan ... ehuehuehu ... :D:D:D
-
[quote=Astatin;196582]haydi ayular hafiften zırlayalım...üwwwww[/quote]
O ne zıplamaydı öyle... Biri o Ar*** denen yaratığın adını mı andı yine na'aptı... :)))
Bu geceye giriş olayını yazı turanın bir adım ötesine taşıyamadık ya ben ona yanarım... :o
-
[QUOTE=selçuklu;196587]geldim apla .. walstreette boğalarla toplantıdaydım ..
trendin bitmediğini anlattım arkadaşlara .. ..artur ve ekibi toplantıyı sabote etmeye kalktılar .. ortalık birbirine karıştı falan ... ehuehuehu ... :D:D:D[/QUOTE]
66000e gidelim patron:):)..ordan şortlarız.lelele..borsa hep düşmezkii..kardeşim...brv
-
[quote=Strategist;196588]O ne zıplamaydı öyle... Biri o Ar*** denen yaratığın adını mı andı yine na'aptı... :)))
Bu geceye giriş olayını yazı turanın bir adım ötesine taşıyamadık ya ben ona yanarım... :o[/quote]
Yurtdışı pozisyonun yoksa ,pek gece takip etmeye de luzum yok.
Pazartesi sabahı bir haber. Dow kapanışı , anında puuff olur..:rolleyes:
-
[QUOTE=QUEEN;196590]76000e gidelim patron:):)..ordan şortlarız.lelele..borsa hep düşmezkii..kardeşim...brv[/QUOTE]
bencede patron 76000 olsun oradan shortlarız ..çok düştü yeter bencede .. .brv.brv [COLOR="White"]patron napıyon .. çıtayı düşürmeyelim .. .. mesajını edit ettim .. nası boğasın apla .. 66000 de neymiş .. üvvvv :D:D[/COLOR]
-
70.000'lere dönmekten büyük mutluluk duyarım, özellikle de VOB yönetimi teminatları 600'e indirmeyecekse. VOB'un ilk rakamı ile teminatın ilk rakamı PU veya NU verince strese giriyorum... :..: