evvvettt boğalar zırlama sırası size geçti...
patron böyle iyi oluyomuş ya..arada bir zırlama geceleri düzenleyelim :)bi ayular bi boğslar... ehuheue
Printable View
evvvettt boğalar zırlama sırası size geçti...
patron böyle iyi oluyomuş ya..arada bir zırlama geceleri düzenleyelim :)bi ayular bi boğslar... ehuheue
hooppp tekrar biz ağlıyoruz ayular..üwwwwwwww
[QUOTE=selçuklu;196592]bencede patron 76000 olsun oradan shortlarız ..çok düştü yeter bencede .. .brv.brv [COLOR="White"]patron napıyon .. çıtayı düşürmeyelim .. .. mesajını edit ettim .. nası boğasın apla .. 66000 de neymiş .. üvvvv :D:D[/COLOR][/QUOTE]
bu havada 66 buldun öp başına koy..patron..dow future..pzt 10150..olursa direk 70 açarız patron:D:D
[QUOTE=Astatin;196598]hooppp tekrar biz ağlıyoruz ayular..üwwwwwwww[/QUOTE]
ağlayın acık...2500 point göçertiniz...dng
MRSPAK teprik ederim ... teşekkür etmişin mesajıma .. sağolasın .. üvvv ..
bi dakka ya..ayular niye ağlıyomuşki..biz kapandığımızda 9964 müş fdj.....hımm ama momentum boğaların yanınan geçti..evet veet zırlayalım ayular...üwwwww...ama bi dakka yaw, dj bugün artıdaykende toparlarkende buraya bastılar...%4 eksi bu boru deelll...bence negatif ayrıştık..yemişim dj i...eheuheuheuehe..yoksa üwwww mü
Derinliğe baktım da EFG gözlerimi yaşarttı.. Şimdi bu Şubat kontratı bir şekilde 75.000'den kapatsa bunlar direkt iflas eder... (Biz de çok üzülürüz :) )
ya şu VOB geceleri de açıkolsa **..63000 den kapadıuydık şortları..üwwww
Endeks Kanalları........
[URL=http://img203.imageshack.us/i/sondurak.png/][IMG]http://img203.imageshack.us/img203/7235/sondurak.png[/IMG][/URL]
Son durumda daha önce çizdiğim kanalların en altındayız.....
Yani burası Son Durak......
Kırılırsa aşağı doğru yeni bir Düşüş Trendi Başlar.....
Şu an alt kanalda frenlemiş durumdayız.......
Kırılncaya kadar fazla karamsar olmaya gerek yok.....
[B]Buralarda tutup üst kanallara doğru yukarı yönde gitmeli.......[/B]
Gitmezse?
Yükseliş Trendi Sona Erer.....
Bol Şans...!
:)
dow bu sekilde kapasın pazartesi 64800 - 65100 aralıgında acarız fazla bişi beklemeyin zaten.. ordan full cort gonul rahatlıgıyla. ..
[QUOTE=Astatin;196603]bi dakka ya..ayular niye ağlıyomuşki..biz kapandığımızda 9964 müş fdj.....hımm ama momentum boğaların yanınan geçti..evet veet zırlayalım ayular...üwwwww...ama bi dakka yaw, dj bugün artıdaykende toparlarkende buraya bastılar...%4 eksi bu boru deelll...bence negatif ayrıştık..yemişim dj i...eheuheuheuehe..yoksa üwwww mü[/QUOTE]
tom babamız..ortada bırakır..future anamız..yönü belirler gayri:D
iyi tepti..teprik ederim buba..:D
[QUOTE=Strategist;196605]Derinliğe baktım da EFG gözlerimi yaşarttı.. Şimdi bu Şubat kontratı bir şekilde 75.000'den kapatsa bunlar direkt iflas eder... (Biz de çok üzülürüz :) )[/QUOTE]
strategist patron 75000 projected bi sayım bi analiz falan yokmu patron ... emergency .. üvvvvv:o:o:D:D