-
[QUOTE=Astatin;196624]Ulem ne hacim olmuş bugün beaaaa...ps: en bi klasik TA ile baktığımda en fazla alt bol banda kadar değer oda 65200 falan....hüüüülüllülüü yükselebilemez..[COLOR="Red"]kaldı ki şu anki skorlar itinbariyle dengeli hatta eksi açılması da muhtemel..geber fdj [/COLOR]...ihihihih
[/QUOTE]
eksi açılmasının mümkünatı yoktur..
ama artı gapının hepsini saat 3 olmadan kapatacaktır..:..:
-
[QUOTE=Astatin;196624]Ulem ne hacim olmuş bugün beaaaa...ps: en bi klasik TA ile baktığımda en fazla alt bol banda kadar değer oda 65200 falan....hüüüülüllülüü yükselebilemez..kaldı ki şu anki skorlar itinbariyle dengeli hatta eksi açılması da muhtemel..geber fdj ...ihihihih
[IMG]http://i49.tinypic.com/1r9p40.png[/IMG][/QUOTE]
Mavi trend çizgisini mart 2009 daki en alt noktadan çiz de moralin düzelsin :)
-
Cuma geceleri FDOW'un son 5'dklık çubuğuna dikkat edin... Çok şey anlatır genelde... ;)
-
[QUOTE=sovalye;196623]eskiden ayılara destek verirdin:)))[/QUOTE]
pazartesi sabahı artı gap ile açılsın ayulara tam destek vereceğimden emin olabilirsin...lelele
-
strategist patron zaten o tepeyi hiç tepeye benzetememiştim ... tepe dediğin ahanda böyle obolu kocaman takozlu falan olur .. haksızmıyım jerfin apla ... üvvvv .. .:o:o:o ..
[IMG]http://img97.imageshack.us/img97/5847/xu030.jpg[/IMG]
-
[quote=Cerphin;196630]pazartesi sabahı artı gap ile açılsın ayulara tam destek vereceğimden emin olabilirsin...lelele[/quote]
Cerphin,
Senin Büyük yatırımcılar ne ediyorlar??
-
[quote=mur@t;196628]Mavi trend çizgisini mart 2009 daki en alt noktadan çiz de moralin düzelsin :)[/quote]
he onu denedim...hatta en ince çizgi yi seçip falan da yaptım ama şimdi ayıp olur şaibe olur diye bunu uygun gördüm..bu ortada...ne şiş ne kebap:D
-
[QUOTE=excali;196633]Cerphin,
Senin Büyük yatırımcılar ne ediyorlar??[/QUOTE]
longluyorlar...::::::
-
[QUOTE=Astatin;196634]he onu denedim...hatta en ince çizgi yi seçip falan da yaptım ama şimdi ayıp olur şaibe olur diye bunu uygun gördüm..bu ortada...ne şiş ne kebap:D[/QUOTE]
Koyu yeşille dene, en ince o gösteriyor, en az 300 point kırmış görürsün.
-
[quote=Strategist;196629]Cuma geceleri FDOW'un son 5'dklık çubuğuna dikkat edin... Çok şey anlatır genelde... ;)[/quote]
Ne anlatıyor??:D:D
Bildiğin çubuk işte..:..::..:
-
[quote=Cerphin;196635]longluyorlar...::::::[/quote]
sonra yine 2000 puan zarara istoplamak üzere...:..::..:
yaw bu arada bu istop ne kadar pahalı bir oyun oldu **..biz küçükken böyle değildi:..::..::..:
-
fdji de aşağı vererek kapattılar.. boğalar ayulara bir gol daha attı.. :)))
bu, sabah fdji nin garanti yeşilleneceğinin kanıtıdır..