[quote=Cerphin;196635]longluyorlar...::::::[/quote]
cas....n mu?
Printable View
[quote=Cerphin;196635]longluyorlar...::::::[/quote]
cas....n mu?
[QUOTE=Astatin;196640]sonra yine 2000 puan zarara istoplamak üzere...:..::..:
yaw bu arada bu istop ne kadar pahalı bir oyun oldu **..biz küçükken böyle değildi:..::..::..:[/QUOTE]
bu değirmenin suyu nereden geliyor, nasıl bitmiyor sermayeleri ona şaşırıyorum ben de zaten..:..:
Fiyatın desteği kırıp da hemen üstüne fırlaması korkunç boğasal bir harekettir. Wyckoff amca buna Spring der... + gap olursa EFG korkusundan kaçacak yer arar...
xu030 haftalık graf böyle... Henüz kırılan birşey yok gibi.. Kırılsa da uhu ile yapıştırılabilir.. Haftalık mum korkutucu ama Ekim ve Kasım'da da birer hafta böyle mum oldu, sonraki hafta devamı gelmedi. Bu sefer durum ne olur bilmiyorum ama çok ayulaşmak için teknik neden yok henüz.
Ha öyle ha böyle farketmez. Haftaya grafikte ne görürsek onu oynarız.
[QUOTE=excali;196643]cas....n mu?[/QUOTE]
anladım.. :..: heheheee.. yok yawf ne alaka.. :))) kurduğun bağlantıya bak...dng
bunlar eski çalıştığım kurumlardaki BY ler yada KY ler..:..:
[quote=Cerphin;196646]anladım.. :..: heheheee.. [B]yok yawf ne alaka[/B].. :))) kurduğun bağlantıya bak...dng
bunlar eski çalıştığım kurumlardaki BY ler yada KY ler..:..:[/quote]
Kovboyland'den.dng. Bi [B]durum[/B] mu var yoksa?:D
Biraz da ayulara çalışayım, haftalık graf çok pis NU veriyo... NU'lar ne kadar pisse çalışma ihtimalleri o kadar artar... :)
Privetttttttt :d AYUBACAAAAAAA
[QUOTE=excali;196648]Kovboyland'den.dng. Bi [B]durum[/B] mu var yoksa?:D[/QUOTE]
anladık dedik ya..:..:.dng hiç alakası yok.. hem hocam bunu okusa çok üzülürdü..üüüüüü
privettttt steveeee ..lelele
kak tibya ?.brv
28.000 LONG larım duruyor...STOP 28.025 de :D:D:D
komisyonu garantiye almam lazım...birde cepten kom. verirsek ohoooo işimiz var :D:D:D:D
[quote=TÜRKOĞLU;196654]28.000 LONG larım duruyor...STOP 28.025 de :D:D:D
komisyonu garantiye almam lazım...birde cepten kom. verirsek ohoooo işimiz var :D:D:D:D[/quote]
Abi ,
Sizde teminatlar , ne kadar? Ucuz göründü bana..:p
[quote=aybaca;196653]privettttt steveeee ..lelele
kak tibya ?.brv[/quote]
spasıbo, kak u tebya, sdez ludi kakoi yızık ispolzuvayut ne znayu :D .dng