dipte de böyle demiştik böyle dipmi olur. teknik olarak spot 100 ün 18 bini görmesi gerekir deyip durmuştuk ama öyle olmadı. illaki komplike olacak diye bir şey yok bazen tepeler böyle göstere göstere olur:)
Printable View
dipte de böyle demiştik böyle dipmi olur. teknik olarak spot 100 ün 18 bini görmesi gerekir deyip durmuştuk ama öyle olmadı. illaki komplike olacak diye bir şey yok bazen tepeler böyle göstere göstere olur:)
[quote=sovalye;196658]dipte de böyle demiştik böyle dipmi olur. teknik olarak spot 100 ün 18 bini görmesi gerekir deyip durmuştuk ama öyle olmadı. illaki komplike olacak diye bir şey yok bazen tepeler böyle göstere göstere olur:)[/quote]
Avatarınızın gerçek hayatla bir ilgisi var mı?+.
[quote=excali;196660]Avatarınızın gerçek hayatla bir ilgisi var mı?+.[/quote]
her gece pilotum:..:
[quote=excali;196655]Abi ,
Sizde teminatlar , ne kadar? Ucuz göründü bana..:p[/quote]
teminat mı? o da ne? benim sözüm teminattır tri-diş :D:D:D
vob 28 ken aracı kurumdaki aplayı aradım...longla apla dedim,parası neyse veririk.gık demedi LONG ladı.sadece aktif mi olsun emir pasife mi yazayım dedi.bende o ne biçim soru gız dedim.delihanlı adam pasife yazılmaz dedim. :D:D:D
[quote=TÜRKOĞLU;196663]teminat mı? o da ne? benim [B]sözüm teminattır[/B] tri-diş :D:D:D
vob 28 ken aracı kurumdaki aplayı aradım...longla apla dedim,parası neyse veririk.gık demedi LONG ladı.sadece aktif mi olsun emir pasife mi yazayım dedi.bende o ne biçim soru gız dedim.delihanlı adam pasife yazılmaz dedim. :D:D:D[/quote]
Abi,
EFEGE aşağı döndü de.. Oraya geldiğinde sözünü kabul etmeyebilir. Ondan dedim..::::::
[quote=excali;196667]Abi,
EFEGE aşağı döndü de.. Oraya geldiğinde sözünü kabul etmeyebilir. Ondan dedim..::::::[/quote]
hmmm şey eeet haklı olabilirsin...kurumla aramızda çıngar çıkmadan ben kapatayım artık bu pozu.:::
zaten dura dura küflenmiştir kontratlar :::
[quote=TÜRKOĞLU;196668]hmmm şey eeet haklı olabilirsin...kurumla aramızda çıngar çıkmadan ben kapatayım artık bu pozu.:::
zaten dura dura küflenmiştir kontratlar :::[/quote]
sen daha dur...dyhollere çok ağlayacaksın bir de:D
[quote=Astatin;196669]sen daha dur...dyhollere çok ağlayacaksın bir de:D[/quote]
DYHOL bir yana İMKB bir yana...
bu senedin ne kadar sapık olduğunu ben biliyordum ve alırkende bunu söyledim ben 0,47 den aldım...0,43 malın dibi...oradan çufff çufff...
gidecekti ama öyle ama böyle lakin benim hesapta olmayan şey bu katrilyonluk vergi işi oldu.o çıkınca huylandım.trenden erken indik...aslında hiç bakmıycaktım kağıda 470 TL para bağlamışız.gırgır olsun bakalım nereye gidecek diye aldık...sonrada sanki milyon lot mal taşıyormuş gibi heyecan yaptık vergi davası çıkınca :D:D
ossun be bu da güzeldi.dur şimdi başka bir kağıdı kestirdim gözüme 1.000 lot ondan alacağım bu seferde...ya herro ya merro :D:D:D
[quote=Strategist;196650]Biraz da ayulara çalışayım, haftalık graf çok pis NU veriyo... NU'lar ne kadar pisse çalışma ihtimalleri o kadar artar... :)[/quote]
A***mişim NU sinin biziyy mahveden eden arabanin telef olişidir..........
Sen bene PU lardan habar ver....NU sini herkes biliyür.....
[quote=EMEKDAR;196701]A***mişim NU sinin biziyy mahveden eden arabanin telef olişidir..........
Sen bene PU lardan habar ver....NU sini herkes biliyür.....[/quote]
İsteyene NU, isteyene PU... :..:
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/_sR-Nm5OfASQ/SjkAUZUn3dI/AAAAAAAAAOk/Ts6BtvnGlag/s400/Galaktik+Altd%C3%BCnya.png[/IMG]
[quote=steveee;196656]spasıbo, kak u tebya, sdez ludi kakoi yızık ispolzuvayut ne znayu :D .dng[/quote]
.............türkçe bilmiyormusunuz.......................