[quote=excali;196878]Anlimittıd,
Haftasonu , H. Avşar'a snowboard dersini sen mi verdin?[/quote]
ben vermedim ama Athlon vermiş olabilir. hafta sonu'ndan hafta içi çarşambaya kadar kartalkayada board üzerinde olacaktı. :)))
Printable View
ben vermedim ama Athlon vermiş olabilir. hafta sonu'ndan hafta içi çarşambaya kadar kartalkayada board üzerinde olacaktı. :)))
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
güzel bir hafta olması dilekleriile
[quote=unlimitted;196881]ben vermedim ama Athlon vermiş olabilir. hafta sonu'ndan hafta içi çarşambaya kadar kartalkayada board üzerinde olacaktı. :)))[/quote]
Lem, Uludağ'da değil miydi H. Avşar??.Uzaktan erişimle mi verecek , board dersini??.kom.kom
Günaydın herkese........
Hülyanın kayma,kaydırma konusunda hiçde derse ihtiyacı olacağını düşünmüyorum...belki unluya tecrübelerini aktarmış olabilir...:::
günaydın voborsa ahalisi hayır işler bol kazançlar...
Günaydın forumun fıstık gibi güzel insanları!
günaydın arkadaşlar,iyi seanslar,rast gelsin..
[quote=excali;196883]Lem, Uludağ'da değil miydi H. Avşar??.Uzaktan erişimle mi verecek , board dersini??.kom.kom[/quote]
lem ben ne bileyim nerde olduğunu televizyon izlediğim mi var.
hele magazin programlarını heeeeç... :D
[quote=unlimitted;196888]lem ben ne bileyim nerde olduğunu televizyon izlediğim mi var.
hele magazin programlarını heeeeç... :D[/quote]
Anahaber'de veriyo lem, ne magazin programısı?.kom
[U]İngiliz ev hanımları , yine kırmızı elbiseyle çıktı??[/U]
[quote=excali;196889]Anahaber'de veriyo lem, ne magazin programısı?.kom
[U]İngiliz ev hanımları , yine kırmızı elbiseyle çıktı??[/U][/quote]
hani ben sana demiştim ya, önemli olan ingiliz ev erkeklerinin naapacağıdır diye.
gördüğün gibi ingiliz ev hanımlarının hepsi paralarını sterline yatırdı ama, ev erkekleri hadi leyyn deyip dolarlara saldırdılar.
aha sana 700 pip. :..:
emmeeee biraz izle...1,56'yı aşırtırlarsa, heryerin rengini değiştirebilirler...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
yatırım tavsiyesi mi?
o ne la? tavsiye etmek kiiiiiiiiiiim ben kim! .lelele
[quote=unlimitted;196890]hani ben sana demiştim ya, önemli olan ingiliz ev erkeklerinin naapacağıdır diye.
gördüğün gibi ingiliz ev hanımlarının hepsi paralarını sterline yatırdı ama, ev erkekleri hadi leyyn deyip dolarlara saldırdılar.
aha sana 700 pip. :..:
emmeeee biraz izle...1,56'yı aşırtırlarsa, heryerin rengini değiştirebilirler...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[B]yatırım tavsiyesi mi?[/B]
o ne la? tavsiye etmek kiiiiiiiiiiim ben kim! .lelele[/quote]
Yoooh vallah degildir loooo,
Gızım süliyem,gelinim eşit.....ha ha ha ....
[quote=YAVUZHAN;196887]günaydın arkadaşlar,iyi seanslar,rast gelsin..[/quote]
çok ballı, ama gerçekten çok ballı bir arkadaşımla balığa çıkmıştık.
5 kişiyiz.
(bu arkadaş o kadar ballı ki, o 5 kişi hangi pozisyona geçerse geçsin, bütün kombinasyonlarda o balık tutabiliyor, biz hava alıyoruz. o derece yani. )
tutacağımız yere vardık. oltaları çıkardık.
bu ballı arkadaş yanımda. yemleri takıyorum ben. o benden önce taktı.
oltayı bi salladı, olta suya girer girmez (abartmıyorum, girer girmez) heyecanla çekmeye başladı.
ben bizimle dalga geçiyor diye aynen şöyle dedim: sieeeeeeeee. o kadar da uzun boylu değil.
abi olta bi geldi, adam balığı yandan yakalamış. (kanca balığın ağzından girmemiş, yanından, karın bölgesinden saplanmış)
rast gelsin deyince...
dur ona telefon açıp VOB'a girmesini söyleyeyim. :D:D