Günaydin arkadaslar...
Iyi haftalar, bol kazanclar...
Printable View
Günaydin arkadaslar...
Iyi haftalar, bol kazanclar...
[quote=unlimitted;196892]çok ballı, ama gerçekten çok ballı bir arkadaşımla balığa çıkmıştık.
5 kişiyiz.
(bu arkadaş o kadar ballı ki, o 5 kişi hangi pozisyona geçerse geçsin, bütün kombinasyonlarda o balık tutabiliyor, biz hava alıyoruz. o derece yani. )
tutacağımız yere vardık. oltaları çıkardık.
bu ballı arkadaş yanımda. yemleri takıyorum ben. o benden önce taktı.
oltayı bi salladı, olta suya girer girmez (abartmıyorum, girer girmez) heyecanla çekmeye başladı.
ben bizimle dalga geçiyor diye aynen şöyle dedim: sieeeeeeeee. o kadar da uzun boylu değil.
abi olta bi geldi, adam balığı yandan yakalamış. (kanca balığın ağzından girmemiş, yanından, karın bölgesinden saplanmış)
rast gelsin deyince...
dur ona telefon açıp VOB'a girmesini söyleyeyim. :D:D[/quote]
Girsin girsin,birde senin tersine girerse...görürsün nenenin burnunu....:::
[quote=unlimitted;196892]çok ballı, ama gerçekten çok ballı bir arkadaşımla balığa çıkmıştık.
5 kişiyiz.
(bu arkadaş o kadar ballı ki, o 5 kişi hangi pozisyona geçerse geçsin, bütün kombinasyonlarda o balık tutabiliyor, biz hava alıyoruz. o derece yani. )
oltayı bi salladı, olta suya girer girmez (abartmıyorum, girer girmez) heyecanla çekmeye başladı.
ben bizimle dalga geçiyor diye aynen şöyle dedim: sieeeeeeeee. o kadar da uzun boylu değil.
abi olta bi geldi, adam balığı yandan yakalamış. (kanca balığın ağzından girmemiş, yanından, karın bölgesinden saplanmış)
rast gelsin deyince...
hiç ilgisi yoksa bulaştırma daha iyi bence :::
biliyosun borsanın arka kapısı yok,no way out yani :D
arkadaşlar grafiklere 2 şer çubuk atıyor matriks yani her bara 2 çubuk ?
nasıl hallederiz,varmı bilgisi olan ?
[QUOTE=unlimitted;196892]çok ballı, ama gerçekten çok ballı bir arkadaşımla balığa çıkmıştık.
5 kişiyiz.
rast gelsin deyince...
dur ona telefon açıp VOB'a girmesini söyleyeyim. :D:D[/QUOTE]
Oltalar benden.dng
[quote=unlimitted;196892]
Aman... Biz yandık o da yanmasın bari... Şimdiki aklım olsa borsaymış VOB'muş yanından bile geçmezdim... :)))
şş ekskali,
renkler nasıl değişiyor gördün mü lem. al sana 300 points.
daha 1,56ya gelmedik heee...haberin ola. ehehuehue .dng
[quote=EMEKDAR;196894]Girsin girsin,birde senin tersine girerse...görürsün nenenin burnunu....:::[/quote]
gulp!:..:
[quote=unlimitted;196899]şş ekskali,
renkler nasıl değişiyor gördün mü lem. al sana 300 points.
daha 1,56ya gelmedik heee...haberin ola. ehehuehue .dng[/quote]
Ne balığı tuttunuz lem?,
Ekskali, hani bana , hani bana demiş..:D
[quote=thracian;196897]Oltalar benden.dng[/quote]
Tutulan balıkları, yemesi de benden.kom
cümleten günaydın,.....
Dow felan hepsi hikaye adamlar SATısa inanmıslar ve her fırsatta satıyorlar gerisi hikaye..