-
piyasa çok fena yamulmuş ki gelen alışlar 5 dk lıkları bile hareketlendiremiyor..
bu arada 68 bin ve üzerinin artık tarih olduğunu düşünüyorum..
mevcut seviyeler ve 1000 puan üstü seviyeler kısa vadeli işlem bölgemiz olabilir.devamında 63800 haftalık ortalamanın kırılması ve 60 binlere veda diye düşünüyorum..
-
[b]babacan:"son toplantıda ımf ıle ılgılı bır tarıh vermedım"
[/b]
-matrıks-
-
çokk kontrattt + az point == tam trade I loVE tHİs GaMe :D
-
yükseliş trendi sona ermiştir py lar 3-4 bin puana tenezzül etmezler ky ları terse yatırmak için 1-2 bin puan zorlama yükseliş yapılacaktır milleti stop ettirdikten sonra asıl satışlar gelecektir.düşüş trendi başlamıştır hiç bir iyi haber bu durumu kurtaramaz aksine daha yüksekten satış yapma fırsatı verir günlük düşünecek zaman değil kanımca..
-
150 ve 500 bandında bugun sıkısık seyir devam edicek diye dusunuyorum..!!
-
[quote=BOSNALI;196933]150 ve 500 bandında bugun sıkısık seyir devam edicek diye dusunuyorum..!![/quote]
banda ok..amamümkğnce 63xxx yada 62xxx lerde olsun o band::: bence 62xxx olur:)
neye mi güveniyorum : Trend, haber, veri dinlemez :) (pozisyonel yorumdur)
-
MBM ordasın gördüm,
Selçuklu ya bir haber sal, forumdakiler kızmaya başlamışlar, ku kadar gecikme kabul edilebilemez de..gelsin tez vakit :(
-
İki harekette 200 pivan aldım,tek harektte 175 verdim yandan üwwww...
-
[quote=Astatin;196934]banda ok..amamümkğnce 63xxx yada 62xxx lerde olsun o band::: bence 62xxx olur:)
neye mi güveniyorum : Trend, haber, veri dinlemez :) (pozisyonel yorumdur)[/quote]
hehe mumkun degil abi :) mantıgıma ters .. 63800 altına ındıkmı bandı 61000 e cekerim anında :D
-
Uykum geldi yemin ediyorum :)
-
[quote=EMEKDAR;196936]İki harekette 200 pivan aldım,tek harektte 175 verdim yandan üwwww...[/quote]
şort hareketlere katılmak daha kolay. bugün iki yönlü hareket yapmak riskli.
iki yönlü hareket yapmayı en seven adamlardan birisi olarak söylüyorum bunu.
alıcı bulduklarında üzerine çullanıyorlar görüntüsü aldım ben[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
tabi kimsenin trade tarzına karışmak haddimiz değil.
-
[quote=unlimitted;196939]şort hareketlere katılmak daha kolay. bugün iki yönlü hareket yapmak riskli.
iki yönlü hareket yapmayı en seven adamlardan birisi olarak söylüyorum bunu.
alıcı bulduklarında üzerine çullanıyorlar görüntüsü aldım ben[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
tabi kimsenin trade tarzına karışmak haddimiz değil.[/quote]
Nerde bende öyle tek taraflı dana ruhu....
Bir elim şortumda olmak kaydıyla,arasıra don giyip çıkarıyorum..ha ha ha..
Ayrıca aynu fükürdeyüm...