[quote=BOSNALI;196937]hehe mumkun degil abi :) mantıgıma ters .. 63800 altına ındıkmı bandı [COLOR=red]61000 e cekerim[/COLOR] anında :D[/quote]
hiç sorun değil...:)
Printable View
[quote=BOSNALI;196937]hehe mumkun degil abi :) mantıgıma ters .. 63800 altına ındıkmı bandı [COLOR=red]61000 e cekerim[/COLOR] anında :D[/quote]
hiç sorun değil...:)
GARAN 6.00 lirayı kırarsa burası fena yıkılır dikkat ..!
apsd -4500...fiyat 500 lere vurduğunda APSD -5200 lerdeydi sanırsam...senaryo şu;
sabah tepki babında KY nim 5000 şortunu kapattırdılar..şimdi tepkiyi cilalamk için ucuzdan aldıkları malları veriyorlar ve apsd düşüyor.....tamamen keyfi bir yorumdur..
TOKOBA nerdesin..bir apsd yorumu yapsan
Bu adamlar ..., ...olduklarını bir çok kez ispatlamışlardır, sabahtan beri dar bir bant aralığında deli dana gibi dolaşmaları tahsilata yöneliktir, bu nedenle 60 lık veya günlük kriterlerinizi, gözönünde tutarak poz alın, yada tutun, al sat veri dencırız,.....
63.850e kadar süzül.
64.025'e al.
63.400e kadar herkeş şatşın.
obo tamamlanşın.
nasıl şenaryo.lelele
[quote=indregandi;196944]Bu adamlar ..., ...olduklarını bir çok kez ispatlamışlardır, sabahtan beri dar bir bant aralığında deli dana gibi dolaşmaları tahsilata yöneliktir, bu nedenle 60 lık veya günlük kriterlerinizi, gözönünde tutarak poz alın, yada tutun, al sat veri dencırız,.....[/quote]
Spot-30 a cızgıyı çekmişim,62 yerelerine,armut gibin 60 lık bakıyo gözüme,bende armut ağacının dibisinde ballanmasını bekliyem ...:cool:
Sabah iki kısa denemesindede çarpıldım,bence bunlar yukarı yapacak neden derseniz önce güzel bi yukarı daha yapıp sağlam çarpacaklar birazdan 5 dk lıklar tekrar ala geçerse yukarı hızlanabiliriz.
[quote=EMEKDAR;196946]Spot-30 a cızgıyı çekmişim,62 yerelerine,armut gibin 60 lık bakıyo gözüme,bende armut ağacının dibisinde ballanmasını bekliyem ...:cool:[/quote]
niye 49 deyil,
[IMG]http://i45.tinypic.com/2cf31ic.jpg[/IMG]
[quote=indregandi;196949]niye 49 deyil,[/quote]
Tilkiye sormuşlar çiğ tavuk yermisin....
Gülmekten söyleyemiyorumki demiş...ha ha ha ha...
buradan yukarı tepikli veya tepiksiz 61500 yeresine potanstayız desem şom ağvzımı açmışmı olurum ayrı gayri
[quote=fXci;196952]buradan yukarı tepikli veya tepiksiz 61500 yeresine potanstayız desem şom ağvzımı açmışmı olurum ayrı gayri[/quote]
konuş bre efiksçim.
ben de 48 yeresine potansta olduğumuzu düşünüyorum..kom:..: