-
şimdi sıra büyüklerde
68.700 kırılınca şelaleyi başlattık:)
tam 5000 puan soluksuz
şimdi sıra büyüklerde
pamuk elleri cebe atmazlarsa buralarda 3-5 gün oyalanır yukarı tepki gelir ama ellerini ceplerine atarlarsa tarihi bir şelale yaşarız
[IMG]http://i49.tinypic.com/w1r87q.jpg[/IMG]
-
dax...
DAX'ın 5435 altına sarkması işi ciddi bozar..... bekliyoruz...
-
[quote=sovalye;196993]68.700 ü siz kırıp şelaleyi başlattık:)
tam 5000 puan soluksuz
şimdi sıra büyüklerde
[B]pamuk elleri cebe atmazlarsa[/B] buralarda 3-5 gün oyalanır yukarı tepki gelir ama ellerini ceplerine atarlarsa tarihi bir şelale yaşarız
[/quote]
atmazlar patron. aha kaçırdık bari buralardan yakalayalım diyeceklerin cepleri duruken niye kendi ceplerine atsınlar ellerini. :..::..:
-
Ben tersteyim arkadaşlar, yani longum, son işlemlerim 675 ve 825, bir hakkım daha var, o da 525 de bekliyor,...........
dov bu güne yada yarına belirleyici olur, tekniği güzel duruyor,.......... bizimkilerde strest boşalttı, bu saatte hiç kimse ağaya niye düşüyorsun, yada çıkıyorsun demez,...
güzel yereler,..........
-
[quote=Strategist;196979]FDOW 9925'den dönmezse öğle arası falan dinlemez şenlik başlar...[/quote]
FDOW için bir link alabilir miyim... kolay gelsin.heyk
-
Herkese kolay gelsin, bir süre çıkmam lazım,....
-
[quote=steveee;196997]FDOW için bir link alabilir miyim... kolay gelsin.heyk[/quote]
Grafiğini canlı veren bir link yok bildiğim kadarıyla. 15dk gecikmeli için Adblue.de'ye bakabilirsin.
-
[quote=sovalye;196993]68.700 kırılınca şelaleyi başlattık:)
tam 5000 puan soluksuz
şimdi sıra büyüklerde
pamuk elleri cebe atmazlarsa buralarda 3-5 gün oyalanır yukarı tepki gelir ama ellerini ceplerine atarlarsa tarihi bir şelale yaşarız
[/quote]
Tarih, diğerlerinden ayrışacak derecede şiddetli dramların ve güzelliklerin yaşanması ile yazılır:..:
-
[quote=unlimitted;196995]atmazlar patron. aha kaçırdık bari buralardan yakalayalım diyeceklerin cepleri duruken niye kendi ceplerine atsınlar ellerini. :..::..:[/quote]
yok yok 63.700 ün kalıcı kırılacağına emin olunca satışa geçecek bazı büyükler olduğunu az çok tahmin edebiliyorum;) bunlar uzun vadeli very slow trend takipçi fonlar. asıl yönü onlar belirler...
-
[quote=sovalye;197001]yok yok 63.700 ün kalıcı kırılacağına emin olunca satışa geçecek bazı büyükler olduğunu az çok tahmin edebiliyorum;) bunlar uzun vadeli very slow trend takipçi fonlar. asıl yönü onlar belirler...[/quote]
kesinlikle katılıyorum.
cuma günü 64.900den 65.500e almışlardı.
ordan gelen soluksuz satışın bir kısmının ben o belirleyici kitle olduğunu düşünüyorum.
birkaç günde %6 düşmüş piyasadan o derece kuvvetli satış sadece o tarz bir kitleden gelir benim düşünceme göre...
-
Efg-Credit
Efg ve Credit, majör bir kaç hissede satışa geçti, destekleri kırdırma peşindeler... Bu olursa, vob daki uzun pozisyonlarını o dakika kapatıp satış tarafına geçerler.... Dikkatli olma zamanı....
-
Cuma günkü EFG satışları için Mobius un deniyor ama duyum sadece...