Sn. Teo bunlara yüksekkaldırım çocuğu demek oradakilere hakaret olur. Bunlar çok special .... çocukları
Printable View
Sn. Teo bunlara yüksekkaldırım çocuğu demek oradakilere hakaret olur. Bunlar çok special .... çocukları
geceye 51650 den kısa....
dowlarda obo gibi bir şey var... saatlik ayrı..15 daklık ayrı.........
fdow yalnız yukarı uyumsuz olabilir.. iptalda olabilir..sınırda çünkü......
geceye 51650 den kısa....
dowlarda obo gibi bir şey var... saatlik ayrı..15 daklık ayrı.........
fdow yalnız yukarı uyumsuz olabilir.. iptalda olabilir..sınırda çünkü......
[QUOTE=hexen;27434]furkan yarı al yarı sat kapanyoz .dng rahat degilm bende belk son sanye kaparım[/QUOTE]
belliydi böyle kapatıcakları tam arapsaçı oldu ztn abi geceyede uzun girdik hayırlısı:)
[QUOTE=hexen;27434]furkan yarı al yarı sat kapanyoz .dng rahat degilm bende belk son sanye kaparım[/QUOTE]
belliydi böyle kapatıcakları tam arapsaçı oldu ztn abi geceyede uzun girdik hayırlısı:)
geceye short
geceye short
Geceye short kaldım yine, resmen benim sistemi avladılar bugün...
Geceye short kaldım yine, resmen benim sistemi avladılar bugün...
sistem alda kapadi gunu.Bence gunun en enteresan hareketi opus ve morgan stanleyin ciddi short pozisyondan,long pozisyona gecmeleriydi.Bence bu herifler surpriz bir tezgah pesindeler artik longa daha fazla inanmaya basladim.
sistem alda kapadi gunu.Bence gunun en enteresan hareketi opus ve morgan stanleyin ciddi short pozisyondan,long pozisyona gecmeleriydi.Bence bu herifler surpriz bir tezgah pesindeler artik longa daha fazla inanmaya basladim.