[QUOTE=cbaykus;84543]Bu fırtınadan evvelki sessizlik.:.:.:.:[/QUOTE]
Ne fırtınası ya cumadan ancak çıkıyoruz. Okuduk üfledik birazdan şamata başlar.
Printable View
[QUOTE=cbaykus;84543]Bu fırtınadan evvelki sessizlik.:.:.:.:[/QUOTE]
Ne fırtınası ya cumadan ancak çıkıyoruz. Okuduk üfledik birazdan şamata başlar.
475 den alıs 525 den satış, 5 saattir böyle iyi vallahi..
[quote=parderi;84548]Ne fırtınası ya cumadan ancak çıkıyoruz. Okuduk üfledik birazdan şamata başlar.[/quote]
allah kabul etsin
vermek ıstemıolar ama dax da sıfırlarsa paşa paşa eski çamlar bardak olur..
[QUOTE=teo;84549]475 den alıs 525 den satış, 5 saattir böyle iyi vallahi..[/QUOTE]
Bu sabah dansıydı. Öğleden sonra alaturkaya geçeriz. Aman dikkat kuralı yoktur.
[QUOTE=Vob Trader;84515]ya yeri değil ama bi konuya değinmek istiyorum. ailem esnaf. ben de şuan yanlarındayım.....[/QUOTE]
Bunun bir de iş atramak için şuadan geldik para bitti dönemyioruz versiyonları var.
Askeri hastane çıkışında birine denk geldim onu savdım köşeyi dönüp 50 mt ilerledim biri daha çıktı. Ona da az önce arkadaşına verdim diye savdım. Söze başlangıç şekilleri " Abi, yanlış anlama dienci değilim" şeklindedir. Bu tür kişilere yardım etmektense ihtyiaçlarını gidermeye çalışınca %90ının numara yaptığı ortaya çıkıyor. Gerçekten ihtyiacı olduğuna inandığınız ama yardım edemediğiniz kişileri de Sosyal Yardımlaşam Fonu için kaymakamlığa yönlendirebilirsiniz.
Dikkat 5 dk sat 10 dk sat ama saatlik al vermek üzere eli tetikte hızlı hareketlere gebeyiz!
60dk de ucgen var gibi 32600 uzerinde 33000 kapısı açar
32425 ten short 32000 e inerse kapatacağım.stop 32700
425 e alış yazmamak için zor tutuyorum kendimi altların dolu olması düşündürüyor.
Anadolubanktan hangi allahın adamı ıslem yapıyorsa 525 den alıyor 475 den satıyor ,
habıre
halil beydir belkim:)
[QUOTE=teo;84558]Anadolubanktan hangi allahın adamı ıslem yapıyorsa 525 den alıyor 475 den satıyor ,
habıre[/QUOTE]
ABDde adamın biri büfe açmış her gelene para dağıyormuş. Bu da onun yerli versiyonudur...
bu sıralar ara-ara [B]iyi giyimli bayanlar [/B]evin kapısını çalıyorlar...'' iyi günler komşu ! 3-4 apartman uzakta , şu şahıs için yardım torluyoruz'' diyorlar...ne bu bayanı ,nede söylediği şahısları tanıyorum..tamamen ''yeni takdik''..oldukca kibar ve iyi giyimli bayan !..
[QUOTE=marakes;84559]halil beydir belkim:)[/QUOTE]
iyi de satıyor diyor. Ben onun satmak kelimesi içeren bir yorumuna denk gelmedim. Hep toplanıyor, dip yaptı, yükselecek dediğini gördüm. Alıcı o. :D
[QUOTE=teo;84558]Anadolubanktan hangi allahın adamı ıslem yapıyorsa 525 den alıyor 475 den satıyor ,
habıre[/QUOTE]
Bizimkiler olmasın, paslaşıyorlardır.:o
[QUOTE=Vob Trader;84492]525 poz kapa long[/QUOTE]
bu pozla hala devam
Coca Cola zararda,Pepsi karda,
Sahte bilanço düzenleyen Coca Cola yerine Pepsi içelim o zaman
[QUOTE=teo;84565]Coca Cola zararda,Pepsi karda,
Sahte bilanço düzenleyen Coca Cola yerine Pepsi içelim o zaman[/QUOTE]
bence ikisinide içmeyelim
içinde neler olduğuna dair şaibelerde var zaten
süt ve meyve suyu daha iyi olmazmı
Seren ara müşterileri kaldırsınlar malları, para dağıtıyorlar buğün akşama kadar...
sistem flat de..ama kanımca yön yukarı..30 dak. da TOBO ve uyumsuzluk var...
[QUOTE=AMON RA;84554]Dikkat 5 dk sat 10 dk sat ama saatlik al vermek üzere eli tetikte hızlı hareketlere gebeyiz![/QUOTE]
Evveetttt işte bu! :)
[quote=cbaykus;84500][URL="http://www.resimbank.org/share-5926_49954711.html"][IMG]http://www.resimbank.org/image-5926_49954711.jpg[/IMG][/URL]
YUKARI ALDILAR....[/quote]
[B]32800.ün üstü kısalar için çok kötü..900 puan yazar...tehdit bu...potans...hexen baba...[/B]
g7 beklentisiyle yukarı goturuyolar
327xxx short açacam
Anadolu dön geri al malı, metrodakiler parçalıyacak seni...
600 u savunuolar kahramen ca..
dax uykuya daldı galiba
biraz destek verse yukarı gidecez
[QUOTE=chn69;84566]bence ikisinide içmeyelim
içinde neler olduğuna dair şaibelerde var zaten
süt ve meyve suyu daha iyi olmazmı[/QUOTE]
Ayran +.
[QUOTE=VOBiX;84575]Ayran +.[/QUOTE]
rakı :)
bu sefer 700-800 aralığı paçavra olmalı :)
[QUOTE=SEREN I;84570][B]32800.ün üstü kısalar için çok kötü..900 puan yazar...tehdit bu...potans...hexen baba...[/B][/QUOTE]
hexen baba önünü goremedigi yolda araba kullanmayı sevmıyo ve yanıltmamak icin analiz gondermiyor artık bundan emim sayılırım.. insallah yoklugunun baska kotu bir sebebi yoktur
citi zaten seans sonu gelir kapatır kısalarını:) efg zaten naptığı belli deil bi alır bi satar :)
Bilgisayar problemim var, grafik gönderemiyorum...tüm sistemler ala geçti... endekste ilk aşama 26000-26200 bandı... oradan satış gelir... duruma orada bakmak lazım...şimdi arkaya yaslanmaca...
[quote=Vob Trader;84576]rakı :)[/quote]
Atalarımız ne içmiş --kımız--.lelele
(gerçi ben bir kere denedim -çok tuhaf bir tadı var-:()
[quote=SEREN I;84570][B]32800.ün üstü kısalar için çok kötü..900 puan yazar...tehdit bu...potans...hexen baba...[/B][/quote]
%3 daha eder abi bugünlük mü? yoksa haftaya da devam eder mi?
valla ben 33,000 e de razıyım.
[quote=poyraz;84581]Atalarımız ne içmiş --kımız--.lelele
(gerçi ben bir kere denedim -çok tuhaf bir tadı var-:()[/quote]
at eti ve kımız..en baba menüymüş o zamanlar:)
5dk long 10 dk long saatlik long (tik dolmadı) 625 ten uzun açtım elinizin artığı!
675 short stoploss 800.
deneyeyim bakalım.
[quote=juliano;84582]%3 daha eder abi bugünlük mü? yoksa haftaya da devam eder mi?
valla ben 33,000 e de razıyım.[/quote]
[B]32800 den önce satanlara sözüm yok..önce dönebilir..ama 32800 geçilirse tehdit yüksek dikkat olmak gerekir...[/B]
32600 den short kapa ve long tekrar.