62xxx olan tahminimde küçük bir revizyon yapıyorum.daah doğrusu ekleme;
xxx<600 ..ehu
Printable View
62xxx olan tahminimde küçük bir revizyon yapıyorum.daah doğrusu ekleme;
xxx<600 ..ehu
[QUOTE=YAVUZHAN;196970]forumun huzurunu bozan şahıslara başardık,iyi gidiyorlardı ama içine ettik ve dağıldılar dedirtmemek adına yazmayacaklarını belirten [B]larossian[/B] abimizden,[B]selçuklu [/B]patrondan ve [B]sn.sazan [/B]ustadan kararlarını bir kez daha gözden geçirmelerini istiyorum kendi adıma.sanırım hepimiz aynı düşüncedeyiz..
bu arada kısa süre önce yazmaya başlayan ve fazla bilgim olmasada oldukça meraklı olduğum elliot konusunda yazdıklarını dikkate aldığım 2/3 insandan biri olan[B] sn.saraylıda [/B]oluşan durumdan rahatsız olarak kesti iletilerini.kendisininde aramızda olması forumu çok klas yapar ki biran önce yazmaya başlamasını dilerim..[/QUOTE]
bende bu değerli arkadaşların biran önce dönmelerini istiyorum......
[quote=enorton;197004]Cuma günkü EFG satışları için Mobius un deniyor ama duyum sadece...[/quote]
vay vay vay..
kimlerle mücadele ediyoruz haberimiz yok :..:
mobius ta bizi görüyormudur acaba :)
bu arada 3 gündür kısa devam..
seans arası içim geçmiş dalmışım... Çok güzel bir rüya gördüm, seans açılışında gökten mal yağıyordu....:)))
[quote=Astatin;197005]62xxx olan tahminimde küçük bir revizyon yapıyorum.daah doğrusu ekleme;
xxx<600 ..ehu[/quote]
hevesini kırmak istemem emmeeee, 63.225 altı bugün yok asti.
dimedi dime...!
bendeki parametreler öyle diiiy!
tepkiye oynamak için sabırla bekliyorum orayı emme, oraya bile gelmiiy...
525 den tekrar longlamaya başladım ben..:)
[quote=unlimitted;197010]hevesini kırmak istemem emmeeee, 63.225 altı bugün yok asti.
dimedi dime...!
tepkiye oynamak için sabırla bekliyorum orayı emme, oraya bile gelmiiy...[/quote]
Sizde tepki kaça çıkıyor gözüküyor???:)
[QUOTE=unlimitted;197010]hevesini kırmak istemem emmeeee, 63.225 altı bugün yok asti.
dimedi dime...!
tepkiye oynamak için sabırla bekliyorum orayı emme, oraya bile gelmiiy...[/QUOTE]
ben dayanamadım 525 den kademeli longlamaya başladım.. ben de 62.300 bekliyorum, ama bugün değil dediğin gibi..:)))
[QUOTE=Cerphin;197013]ben dayanamadım 525 den kademeli longlamaya başladım.. ben de 62.300 bekliyorum, ama bugün değil dediğin gibi..:)))[/QUOTE]
bende 500den aldım..tırsak bekliyorm..ama dönebilirim...dng:D
[quote=prodrive;197009]seans arası içim geçmiş dalmışım... Çok güzel bir rüya gördüm, seans açılışında gökten mal yağıyordu....:)))[/quote]
Mal dediğin armuttu herhalde :D
forumun..baaayanları long olmuş..çıbık uzayın destek atın..hehe