-
[QUOTE=enorton;197027]Tepkici arkadaşlara en büyük kıyağı yapıyorum :) Ne zaman Arthur gelse borsa yükseliyor, bu iyiliğimi de unutmayın :)
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG][/QUOTE]
savol....lelele..ne ..ben kısalcam şimdi
-
[I]FILLATTTTTTT olmaktan çok bunaldııııı, ama en son içtiği sütü unutamıyor,[/I] [I]yoğurt=vob[/I]
-
63400 long tam istediğim yere geldi,63000 aşağasında geberiz
-
[quote=Cerphin;197026]tepkilerde max 65.200 görürüz diyor graflar.. ama bugün açıldığımız yerlerden kapatma ihtimalimiz yüksek...[/quote]
senin graflar pek bi soğuk datsız tuzsuzmuş.... matriks in yeni versiyonunu indirmedin herhalde.. benimkilerde "artan azalan efekti" diye bir şey var..tıklarsan, düşüşlerde "minareden at beni aşağı in tut beni" diye türkü çığırıyor.. :..:
-
[quote=Astatin;197028]longları arthur bile kurtaramaz.....lelele[/quote]
gelsin 63,225'e, bak bakim şortları ben naapıyom ordan.
madem oradan da aşağı gideceğine inanıyosun ordan versene bana bi 20 şort! hem aracı kurum komisyonundan yırtarık. .dng
-
[quote=oguzhan;197020]Bu gün üç oldu kısa stoplarla uzunlardan tokatlandım yakındır yapmadığım şeyi yapmaya başladım .kendime dur diyorum[/quote]
Mola ver Oğuzhan biraz dinlen .Aksi halde inat yaparsın hırs yaparsın sonucu iyi olmaz piyasa ile inatlaşılmaz bilirsin .uyk
-
05.02.10, 11:44 [quote=last trader;196087]65100 altı kapatırsak 63300-63000 ü gösterirler. o son nokta,orayıda kırarlarsa nerde fren durursa artık:)[/quote]
deli gibi satıyorlar ama cuma beklediğim yerdeyiz.400 long 63000 te stop badem olur,bir dahada long açmam a......
-
[quote=unlimitted;197033]gelsin 63,225'e, bak bakim şortları ben naapıyom ordan.
madem oradan da aşağı gideceğine inanıyosun ordan versene bana bi 20 şort! hem aracı kurum komisyonundan yırtarık. .dng[/quote]
yavaş lem asti. o kadar üstümüze çullan demedik. .lelele
63.225 long...
-
[quote=unlimitted;197033]gelsin 63,225'e, bak bakim şortları ben naapıyom ordan.
madem oradan da aşağı gideceğine inanıyosun ordan versene bana bi 20 şort! hem aracı kurum komisyonundan yırtarık. .dng[/quote]
eheheheh.. inanıyom dimedim ki.. istiyom dedim::::::::: yok pirensip olarak uzlaşmadan gelen kar toplamı %1.5 a (1 kaldıraç) denk gelmedikçe piramit yapmıyom:..::..: yani satamam...sen lonkkkculara bir sor..omlar az aşağı sarkınca istoplarlar..onlarda şansın daha fazla bence:..::..: KUIN, cerfin bi yardım edin limit arkadaşımıza.lelele.kom.kom
-
[quote=unlimitted;197033]gelsin 63,225'e, bak bakim şortları ben naapıyom ordan.. .dng[/quote]
Geldi.. Hadi bakalım naapıyon? :..:
-
[quote=unlimitted;197036]yavaş lem asti. o kadar üstümüze çullan demedik. .lelele
63.225 long...[/quote]
[quote=Astatin;197037]eheheheh.. inanıyom dimedim ki.. istiyom dedim::::::::: yok pirensip olarak uzlaşmadan gelen kar toplamı %1.5 a (1 kaldıraç) denk gelmedikçe piramit yapmıyom:..::..: yani satamam...sen lonkkkculara bir sor..omlar az aşağı sarkınca istoplarlar..onlarda iansın daha fazla bence:..::..: KUIN, cerfin bi yardım edin limit arkadaşımıza.lelele.kom.kom[/quote]
hay ulemmm yaa..mesajı yazmadan fiyata baksam, 200 puan yemiştim limiti..neyse gadderrrr:rolleyes::rolleyes:
-