[quote=mbm;197040]kısa devaaaammm.....[/quote]
kısaca YYSD diyoruz bir ona...yada SD ..ehuheueh..sen bilirsin dabii.keyif senin:):)
Printable View
[quote=mbm;197040]kısa devaaaammm.....[/quote]
kısaca YYSD diyoruz bir ona...yada SD ..ehuheueh..sen bilirsin dabii.keyif senin:):)
[quote=Astatin;197039]hay ulemmm yaa..mesajı yazmadan fiyata baksam, 200 puan yemiştim limiti..neyse gadderrrr:rolleyes::rolleyes:[/quote]
şş, daha maç bitmedi.
63.000 poz iki katı. :..:
alayı için 62.875 stop yeresi.
[quote=unlimitted;197042]şş, daha maç bitmedi.
alayı için 62.875 stop yeresi.[/quote]
bu durumda, 925 görsün orda yataya geçsin..benim sistem al versin..bende long olayım..sonra 65500 olsun...beraber hamuduynan götürelim...sistem sat versin v.s. diye diliyorum.... voborsa kazansın 1 milyon çiçek açsın....lelele.lelele
(Sazan, Selçuklu, Saraylı, Laros Patros da geri gelsin ayrıca)üüüüüüüüü
[QUOTE=Astatin;197032]senin graflar pek bi soğuk datsız tuzsuzmuş.... matriks in yeni versiyonunu indirmedin herhalde.. benimkilerde "artan azalan efekti" diye bir şey var..tıklarsan, düşüşlerde "minareden at beni aşağı in tut beni" diye türkü çığırıyor.. :..:[/QUOTE]
valla attılar minareden aşağı..:..::..:
her şey 63 den tepki işaret ediyor.. bakalım ne olacak.. 64 longlar duruyor..
günlük pasta ya göre maraba şortluyor ağa alıyor görüntüsü var.. ama ne görüntüye nede ağa ya güniliyor.. göstergelere bakarsak long için en ufak bir emare bile yok...
6250 veya 62 den depecek bence..şortum he..
stopum xu100 de 49.800 ün kırılması olacak.. onun dışında longlamaya devam.. battı balık yan gider hesabı..:D
[quote=adalı54;197019]Bendeki ink biriside öyle dedi amma cok yalancı kendileri az sonra döner demediydim der onun icin güvenmem pek[/quote]
Benim ink yalancıdır demiştim işte yalan söylemiş yine Allah'tan uymadık ona :..:
[quote=unlimitted;197042]şş, daha maç bitmedi.
alayı için [B][COLOR=red]62.875 stop yeresi[/COLOR][/B].[/quote]
ulem asti, çok terlettiniz beni heeee...
yeter lem, olmuyo böyle bütün forum çullandınız üstüme gayri! :..:
[QUOTE=Cerphin;197047]stopum xu100 de 49.800 ün kırılması olacak.. onun dışında longlamaya devam.. battı balık yan gider hesabı..:D[/QUOTE]
gı yapma gı..üüü
[quote=Cerphin;197044]valla attılar minareden aşağı..:..::..:[/quote]
apla, aşağıda 'digi' yazılı bi branda geriliyo meraklanma. sponsor buldum bize bitane. :::
bu arada daraltılmış breakout bandları 5 dakikalıkda bugün sistemin tam 6 adet yataydaki hatalı sinyalini eledi. teprik ederim
[IMG]http://i47.tinypic.com/2i6z3b.jpg[/IMG]