dax... saatlik grafikde 5435 i dört kere denedi ama kıramadı ama pimini çekecekler gibi kapanışa doğru... Bu olursa, yangın olur yanar buralar alimallah....
Printable View
dax... saatlik grafikde 5435 i dört kere denedi ama kıramadı ama pimini çekecekler gibi kapanışa doğru... Bu olursa, yangın olur yanar buralar alimallah....
Ben 15:30'a 15:30 demem, 15:30'da veri olmayınca...
5-10 tane veriyi bazen tek güne sıkıştırıyorlar... Adam gibi dağıtsalar da bugün gibi verisiz gün olmasa... Alışmışım bu saatlerde alarma geçmeyi, şimdi ruhani boşluğa düştüm... :p
[QUOTE=Astatin;197072]ben doymadın şahsen yawww..62xxx (xxx<100 olsun)..hatta olmuşken 61xxx olsun..ehuheueh[/QUOTE]
allah gözünü doyursun...kom
yeter daa biraz da biz doyalım..:..:.dng
[quote=prodrive;197077]dax... saatlik grafikde 5435 i dört gerek denedi ama kıramadı ama pimini çekecekler gibi kapanışa doğru... Bu olursa, yangın olur yanar buralar alimallah....[/quote]
Yangına karşı çok duyarlısınız...itfaiyecimisiniz....:)
[quote=Cerphin;197075]belki tepkiden önce son bi 62.000 dalışı daha yapabililer de çokomel için panik yapmayacağım, sabredeğim daaa...:..:
[B][COLOR=red]eğer çokomelimi alamazsam da başının etini yerim haa ona göre....[/COLOR][/B]:::.dng[/quote]
sen benim ekmek kadayıfımı aldın mı da cıngar çıkarmaktan bahsediyon gııı.dng
şş, şaka bi yana, pis alacaklar. .kom
[quote=Cerphin;197079]allah gözünü doyursun...kom
yeter daa biraz da biz doyalım..:..:.dng[/quote]
sistemine uy uy uy uy:))):))):))) öyle deme apla acil 14700 puan..pardon 14200 puan lazım..iş kuracağım istihdam sağlayacağım.lelelebir nevi sosyal sorumluluk projesi benimki...
[quote=EMEKDAR;197080]Yangına karşı çok duyarlısınız...itfaiyecimisiniz....:)[/quote]
zamanında çok yandımda o vesileyle hassaslaştım sevgili emekdar...:)))
[quote=unlimitted;197081]sen benim ekmek kadayıfımı aldın mı da cıngar çıkarmaktan bahsediyon gııı.dng
şş, şaka bi yana, pis alacaklar. .kom[/quote]
62850 son dibimiz hayırlımı olsun yani.63400 longtum 63000 ten stop olduk 62975 tekrar long devam ama ümit kalmadı bende.lelele
[QUOTE=küçük_k;197045]her şey 63 den tepki işaret ediyor.. bakalım ne olacak.. 64 longlar duruyor..
[B]günlük pasta ya göre maraba şortluyor ağa alıyor görüntüsü var..[/B] ama ne görüntüye nede ağa ya güniliyor.. göstergelere bakarsak long için en ufak bir emare bile yok...[/QUOTE]
Geçen yıl bu zamanlarda da herkes PY ağzına kadar short, ky long diyordu ama sonrası herkesçe malum :)
Takas makas hikaye, sistemli olmak şahane :D
YYSD
[quote=last trader;197084]62850 son dibimiz hayırlımı olsun yani.63400 longtum 63000 ten stop olduk 62975 tekrar long devam ama ümit kalmadı bende.lelele[/quote]
Çanağı sormuştun last'm,
Efenin biri sıyırırsa kafayı,çanağın dibine kadar basar çatlatırlar demiştim...:cool:
[quote=Cerphin;197068]ilk dalga bitti bence.. yada bitmek üzere..şimdi dinlenme zamanı.. dinlenme 65.000 de son bulur.. ite-kaka 2-3 günde ancak varırız oraya.. ondan sonra 2. dalga başlar aşağı.. hehehee..
yawf selçuklu patron olsa grafta göstererek daha güzel sayardı dalgayı.. üüwwww[/quote]
hele saraylı abi olsaydı o baştan çizerdi kefereye::: gitceği yolu amaüüü.dng
[quote=EMEKDAR;197087]Çanağı sormuştun last'm,
Efenin biri sıyırırsa kafayı,çanağın dibine kadar basar çatlatırlar demiştim...:cool:[/quote]
evet abi çanağın içine ettiler abi,64200 altını hiç görmemesi gerekiyordu,üstüne almazlarsa long kalmam geceye..brv7000 puan cık sıyırdı abi senin efe 4 günde maşallah,daha sıyırmaz inşallah.dng