-
Benim haftalık sistem hala longda en son 66000 den 56425 i gördüğünde geçici sat vermişti başkada hiç sat yok 29000 den beri alda,diğerleri zaten satda günlük 60 lık.
Acaba diyorum geçenki gibi milleti boğacaklarmı yine.Buranın daha altı ve hatta 64200 altı haftalığa sat verdirir.Bence short olanlar 64200 ye dikkat etsinler.
-
[quote=Cerphin;197099]benim beyin sinyalim çok feci fena long sinyali çakıyor.. ard arda hemde..::::::[/quote]
Geyik avına gitmek istiyorsun...
51 teknik mermiyi attık,50 psikolojik mermilerle oynuyoruz....lelele
-
[QUOTE=last trader;197103]Benim haftalık sistem hala longda en son 66000 den 56425 i gördüğünde geçici sat vermişti başkada hiç sat yok 29000 den beri alda,diğerleri zaten satda günlük 60 lık.
Acaba diyorum geçenki gibi milleti boğacaklarmı yine.Buranın daha altı ve hatta 64200 altı haftalığa sat verdirir.Bence short olanlar 64200 ye dikkat etsinler.[/QUOTE]
bende aşağı trendin bozulacağı nokta 65.500 görünüyor.. yani buranın üstünde shortlar dikkat etmeli...
-
[quote=Astatin;197098]da...bulunduğumuz noktanın en karanlık nokta olduğunu nerden bileceeezz.kom.kom[/quote]
lem 68'den soluksuz hörç diye kuyunun dibine düştük.
1 kibrit çöpü olmuş bi kese altın.
daha karanlık nokta şimdilik yok dedik ya. .dng
bi miktar yanıldık evet ama onu da 6 bin puanlık göçüşte, ABS'nin biraz geç tutuşuna ver. .kom
-
63375 tekrar full kısa.... 5 dakikalık al verene kadar...
-
[quote=Cerphin;197105]bende aşağı trendin bozulacağı nokta 65.500 görünüyor.. yani buranın üstünde shortlar dikkat etmeli...[/quote]
yukari trend bozulmadi ki asagi trend bozulsun.bu sadece bir duzeltme. simdilik...
-
[quote=unlimitted;197106]lem 68'den soluksuz hörç diye kuyunun dibine düştük.
[B]1 kibrit çöpü olmuş bi kese altın.[/B]
daha karanlık nokta şimdilik yok dedik ya. .dng
bi miktar yanıldık evet ama onu da 6 bin puanlık göçüşte, ABS'nin biraz geç tutuşuna ver. .kom[/quote]
Dün bir hesap yaptım,26400 dipten 1 kontrat uzun açan 700 tl olarak hiç ellmeseydi 71350 de acaip bişeler çıktı....1500 civarı kontrat 1 küsür trilyon paya..yanişmi hesapladım yoosama...:rolleyes:
-
basın uşaklar...
bittimi bitmedimi bizi bağlamaz.....:):)
-
sevgili pela,
aha sana insider trader olarak yazıyorum. bak bu forum ahalisi var ya, alayına yakını şort.
şimdi sen şurdan bi 800-900 puan yapsan, içlerinden bir bilemedin iki tanesi haricindeki hepsi şortları teslim eder. yaw emin ol eder. hepsini tanıyorum ben bak sen dinle kardeşini.
sonra artık soluksuz bi beş bin daha mı düşersin, 10 bin mi düşersin, ağanın eli tutulmaz gayri orasını sen bilicen tabe. :D
çok rica ediyorum pela, sana zahmet .kom:D
-
[quote=Astatin;196912]Haftalık ziestem görüntü... Haftalık ssitemle treyd etmek kabusdur - bence-..sadece ne kadar kritik bir bölgede olduğumuz görülsün diye...
[IMG]http://i48.tinypic.com/rc0i6d.png[/IMG][/quote]
[quote=nunu;197109]yukari trend bozulmadi ki asagi trend bozulsun.bu sadece bir duzeltme. simdilik...[/quote]
NUNİ, inançsız ayyuuuu.......kom
-
M ile başlayan aracı kurumlar neden bana cins geliyor,meksa marbaş mira gibi,çok saçma kademe yapıyolar
-
[quote=EMEKDAR;197110]Dün bir hesap yaptım,26400 dipten 1 kontrat uzun açan 700 tl olarak hiç ellmeseydi 71350 de acaip bişeler çıktı....1500 civarı kontrat 1 küsür trilyon paya..yanişmi hesapladım yoosama...:rolleyes:[/quote]
yanlış abi piramit yoksa.dngher 6000 puan diuelim çünkü kontrat 500 600 700 oldu ortalama 6000 puanda 700 tl kazansa 5600 tl falan kazanırdı