saraylı abi astetron benim ismimi kullanarak kötü emellerine alet ediyor .. ne ceza verelim abi ... forumdan atılsın bence .. süresiz olun ama ... sonra yazılım kod hatasından falan yasağı kalkmasın .. ühühühüh:::::::::
Printable View
saraylı abi astetron benim ismimi kullanarak kötü emellerine alet ediyor .. ne ceza verelim abi ... forumdan atılsın bence .. süresiz olun ama ... sonra yazılım kod hatasından falan yasağı kalkmasın .. ühühühüh:::::::::
[quote=selçuklu;273374]bu üçgen yukarı kırılmazsa vobu bırakacam .. patronlar ahanda forum şahit .. üvvv .. hühüühüh ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/c214949d.png[/IMG][/quote]
selpatroms,
abi gap tan sonra oluşan üçgenin yukaı kırılması ihtimalini zayıf görüyorum...içimdne öyle gelorrrr:o
[quote=Astatin;273373]patron sinyalin grafik maliyeti 900, pörtföy maliyeti 77125....76300 felan desen neyse ama 900 kurtarmaz...kaç gündür taşıyoz abi..gün başı 400 puan desen 1200 puandan aşağı brakmam vallah..üwww[/quote]
iyide asti sistemin al verirse longlayacan başka çaresi yok :o
[quote=saraylı;273375]evet asti,
ben dahi hiss-i kablel vuku ile hissettim ,başımda öle bi espri patlayacağnı,:)
allahtan çabuk davranıp silahımı çektim,:::
aklıma unli nin atı geldi,de karizmayı çizdirmedik...:::[/quote]
Bi saniye:confused::confused: Unli nin atı ne demek abi....En son Unli nin, resimdeki at olduğuna karar verilmemiş miydi:confused::confused:
:::::::::unli nerde yaw..nereye kayboldu..şşşşşşşşşşş
[quote=a.kaya;273378]iyide asti sistemin al verirse longlayacan başka çaresi yok :o[/quote]
abi sne kimdne yanasın..ettin pazarlığın içine.dng
[quote=tr_hope05;273296]düzeltme gereği duyuyorum çünkü 10530,36 imiş..pardon..[/quote]
10530 u çaktırdım altına yıldız yaptırdım..şarkı gibi oldu..Gülben ergen mi söylüyordu..:)
[quote=selçuklu;273376]saraylı abi astetron benim ismimi kullanarak kötü emellerine alet ediyor .. ne ceza verelim abi ... forumdan atılsın bence .. süresiz olun ama ... sonra yazılım kod hatasından falan yasağı kalkmasın .. ühühühüh:::::::::[/quote]
olur abim,:)
süresiz yasaklama modülü arasıra arıza yapıyomuş duyduğum kadarıyla,:p
onun başına da aç bi şekilde Miço Pisiği nöbetçi koyalım,:D
kaçanı yesin...:..:
ya da ceza olarak ,3 gün daytrade yapsın,geceleri flat girsin,.kom
bu yeter ona abim...:::
[quote=selçuklu;273376]saraylı abi astetron benim ismimi kullanarak kötü emellerine alet ediyor .. ne ceza verelim abi ... forumdan atılsın bence .. süresiz olun ama ... sonra yazılım kod hatasından falan yasağı kalkmasın .. ühühühüh:::::::::[/quote]
ne ismi ne emeli abi...yalan mı abi..atmadımmı sana "yapma etme" diye mesaj..yalansa yalan de patron ayboluyo...zaten tek ayu kalmışım ortamlarda gerginim.dng
Valla onu bunu bilmem de, Hellpatros bir vesile ile terk-ü forum eder yerine gaddar birisi gelirse ikimizede bye bye hapeness diyebilir:o:::
[QUOTE=Astatin;273380]abi sne kimdne yanasın..ettin pazarlığın içine.dng[/QUOTE]
genç boğlardan yana bence akaya patronaya .. avatarla poz arasında gizli uyumsuzluk var akaya patronun ..... diğer deyişle .. hidden divergence .. bir diğer deyişle positive reversal ....
Yaw bu Matriks'deki ilk çubuk Selçuklu patron'un FX2000 grafındaki ilk çubuğa hiç benzemiyor... Hangisi doğru... O zaman günün ilk çubuğunun en düşüğünün altıdan kapanış mapanış dedik komple yalan oldu... Bir de benim sistem H ve L verilerini çok önemser, belki de short çakacaktı da ilk çubuk böyle diye çakmıyor... Bir tane doğru veri sağlayıcımız yok vay canına... üvvvv...
fx2000 deki yanlış patron bence ..
[quote=selçuklu;273386]fx2000 deki yanlış patron bence ..[/quote]
Belli değil ki patron, Matriks'in geçmiş vukuatları ortada... üvvv... Orta yaşlı boğalar gitgide rahatsızlaşıyor... üvvv... :::