[quote=Cerphin;197123]PU lar oluşmaya başladı graflarda.. bu hafta tepki yada yatayda dinlenme haftası olacak gibi..[/quote]
Danalar bizi NU diye diye yolumuza gitmez ettiler...
Şincik bir ayu olarakdanacak en sevdÜÜm şey PUUUUUUU....:cool:
Printable View
[quote=Cerphin;197123]PU lar oluşmaya başladı graflarda.. bu hafta tepki yada yatayda dinlenme haftası olacak gibi..[/quote]
Danalar bizi NU diye diye yolumuza gitmez ettiler...
Şincik bir ayu olarakdanacak en sevdÜÜm şey PUUUUUUU....:cool:
trend aşağı yönlü dönmüştür.ky ların bunu görmemesi için tepki yükselişleri olup daha sert şekilde aşağı inecektir..
[quote=perfectt;197129]trend aşağı yönlü dönmüştür.ky ların bunu görmemesi için tepki yükselişleri olup daha sert şekilde aşağı inecektir..[/quote]
64000'lerden 56000'lere dustugumuz zaman niye donmedi su meshur trend?:..:
[quote=last trader;197127]128 lot falan olurdu ozaman da.brv[/quote]
Aritmetiksel olarak hesapla...YANUK OYNAR KİMİN....:)
[quote=nunu;197130]64000'lerden 56000'lere dustugumuz zaman niye donmedi su meshur trend?:..:[/quote]
o tarihlerde dünya borsalarının durumunuda dikkate almak gerekir..
11-12 ay arası biz düşerken dünya çıkıyordu şimdi durum nasıl ???
[quote=EMEKDAR;197131]Aritmetiksel olarak hesapla...YANUK OYNAR KİMİN....:)[/quote]
tabi ya vob çu adam yanıkta oynamalı :::
Ben PES oynamaya gidiyorum, YYSD :)
pela, 525',i sola al, bu iş tamamdır...
kardeşin insider trader. :::
[quote=perfectt;197132]o tarihlerde dünya borsalarının durumunuda dikkate almak gerekir..[/quote]
onlar da duzeltme yasiyordu. simdi de duzeltme yasiyorlar. ama dedim ya simdilik duzeltme diyoruz, demek zorundayiz da. suan da bu dususun trend donusu oldugunu ispatlayabilecek bir kisi daha dogmadi. dunyanin en basarili traderlari da size ayni cevabi verecektir, emin olabilirsiniz. siz trend dondu diyerek sadece temenninizi yansitmis olursunuz.
ha trendin dondugunu arkamiza donup baktigimizda ne zaman anlayabiliriz? normalde yine 28000'lere yaklastigimiz zaman. sorun da bu iste. yani aslinda trend diye birsey yoktur:::::::::
o degilde bovespa bizi gecti :)
gecen hafta biz 70lere yakınken bunlar fena dusmuslerdı bızı 67000 de filan eşitlerler demiştim ama maalesef olmadı 63200 de eşitlendik ve şuan geçmişler :)
demek ki bovespayı da bizim imkb indikatoru olarak gorebiliriz.. bızden once tamamladı bu zamana kadar tum hareketlerı.. bovespa ındıkatoru dıye bısey yapalım :) slow traderlar ıcın , bakalım nasıl bisey cıkacak ortaya :)
[quote=perfectt;197132]o tarihlerde dünya borsalarının durumunuda dikkate almak gerekir..[/quote]
Dünya 1,biz 3 çıktık,birazda buna dikkat edelim derim nacizane...