-
63325 i gecemiyorlar , gecse direk 550 ye yapısacak onunda uzerinde 725 var ama.. kanımca 61800 ü spot sert sekilde denıyecek vobda 62500 ü bence kısa vade de dip burası.. indikatorler sinek gibi yapıstılar yere cunku :) cok sert 62500- 64500 bandında harekete hazır olun ..
-
[quote=nunu;197138]onlar da duzeltme yasiyordu. simdi de duzeltme yasiyorlar. ama dedim ya simdilik duzeltme diyoruz, demek zorundayiz da. suan da bu dususun trend donusu oldugunu ispatlayabilecek bir kisi daha dogmadi. dunyanin en basarili traderlari da size ayni cevabi verecektir, emin olabilirsiniz. siz trend dondu diyerek sadece temenninizi yansitmis olursunuz.
ha trendin dondugunu arkamiza donup baktigimizda ne zaman anlayabiliriz? normalde yine 28000'lere yaklastigimiz zaman. sorun da bu iste. yani aslinda trend diye birsey yoktur:::::::::[/quote]
der iz no spuuun! .kom
-
[quote=enorton;197136]Ben PES oynamaya gidiyorum, YYSD :)[/quote]
dow açılışı yanıltmasın diyemi bu taktik :::
-
çıkılsana yoldan gayri
[IMG]http://i50.tinypic.com/2r615ix.png[/IMG]
-
[quote=BOSNALI;197141]63325 i gecemiyorlar , gecse direk 550 ye yapısacak onunda uzerinde 725 var ama.. kanımca 61800 ü spot sert sekilde denıyecek vobda 62500 ü bence kısa vade de dip burası.. indikatorler sinek gibi yapıstılar yere cunku :) cok sert 62500- 64500 bandında harekete hazır olun ..[/quote]
bencede bu hafta bu banddayız teşekkürler bosnalı
-
[quote=Kennym;197139]o degilde bovespa bizi gecti :)
gecen hafta biz 70lere yakınken bunlar fena dusmuslerdı bızı 67000 de filan eşitlerler demiştim ama maalesef olmadı 63200 de eşitlendik ve şuan geçmişler :)
demek ki bovespayı da bizim imkb indikatoru olarak gorebiliriz.. bızden once tamamladı bu zamana kadar tum hareketlerı.. bovespa ındıkatoru dıye bısey yapalım :) slow traderlar ıcın , bakalım nasıl bisey cıkacak ortaya :)[/quote]
ismini de "rahmetli de sollardı" koyalım mı kenim!? .dng
-
[quote=nunu;197138]onlar da duzeltme yasiyordu. simdi de duzeltme yasiyorlar. ama dedim ya simdilik duzeltme diyoruz, demek zorundayiz da. suan da bu dususun trend donusu oldugunu ispatlayabilecek bir kisi daha dogmadi. dunyanin en basarili traderlari da size ayni cevabi verecektir, emin olabilirsiniz. siz trend dondu diyerek sadece temenninizi yansitmis olursunuz.
ha trendin dondugunu arkamiza donup baktigimizda ne zaman anlayabiliriz? normalde yine 28000'lere yaklastigimiz zaman. sorun da bu iste. yani aslinda trend diye birsey yoktur:::::::::[/quote]
trend tanımınız 40000 puan sanırım.Benim görüşüm tümpiyasalar trend üzerine kuruludur büyük yatırımcılar bu şekilde kar ederler..
-
[quote=fXci;197144]çıkılsana yoldan gayri
[/quote]
he yaw, yetti beah, çıkılın yoldan gayrı.
64.600de el sıkışırık. :..:
-
[quote=EMEKDAR;197140]Dünya 1,biz 3 çıktık,birazda buna dikkat edelim derim nacizane...[/quote]
dönüşüde aynı hızda olacaktır..
-
[quote=perfectt;197147]trend tanımınız 40000 puan sanırım.Benim görüşüm tümpiyasalar trend üzerine kuruludur büyük yatırımcılar bu şekilde kar ederler..[/quote]
bence borsada kesin düşünmek ve yorum yapmak ve buna göre oynamak kaybettirir dikkatli olmak lazım 62500-64500 ne tarafa kırılırsa artık nasip bence.dng
-
[quote=perfectt;197147]trend tanımınız 40000 puan sanırım.Benim görüşüm tümpiyasalar trend üzerine kuruludur büyük yatırımcılar bu şekilde kar ederler..[/quote]
trendin tek tanimi olmaz ki zaten. 5 dakikalik trend var, saatlik var, gunluk var, haftalik var, aylik var, var da var... siz hangi periyoda gore trend dondu diyorsunuz mesela?
-
[QUOTE=unlimitted;197146]ismini de "rahmetli de sollardı" koyalım mı kenim!? .dng[/QUOTE]
koyalım abi isim babası oldun indikatore.. bakarsın ilerde metastocka bile girer indikatorumuz :P