amiralde 6.00 da iyi mal vererek kırdılar, devamı gelirse........
Printable View
amiralde 6.00 da iyi mal vererek kırdılar, devamı gelirse........
Daha once yani 10 gun once dowa gore cok primliyiz diyordum herkese, dow 700 puan dustugu halde biz 3000 puan dusebilmiştik, yinede krizin basına gore orantılasak hala yurt dısına gore primli oldugumuz kabak gibi ortaya cıkıyor.. simdi dow dax nikkei cıkmıs dusmus bizim tınladıgımız yok arkdaslar tınlasaydık, dow futurelar suanda 9950 de sabah da aynıydı hatta cuma sabahıda :) ama biz ona ragmen 3000 puan daha dustuk.. şişkin olan borsamızn gazı nezaman alınır ozaman yurt dısıyla beraber hareket ederiz,onun için suanda kendi dinamiklerimizle haftalık bazda SAT veren borsamızla paşa paşa dusmeye devam.. 62500 seviyesi onemli ama bakalım oradan tepki gelirse piyasanın biraz olsun nefes alıcagına ınanırım yoksa 59800 lere kadar parasutsuz dusmeye devam ederiz :)
[quote=nunu;197151]trendin tek tanimi olmaz ki zaten. 5 dakikalik trend var, saatlik var, gunluk var, haftalik var, aylik var, var da var... siz hangi periyoda gore trend dondu diyorsunuz mesela?[/quote]
trend nedirki... çamaşır ipi işte... :) mesela uzun vadede trend hala aşağı, orta-uzun vadede yukarı, orta vadede aşağı....... yani çamaşır ipi işte :)
düşüşüne kurban yafrim
vay vay vay...vay ki ne vay...
[quote=last trader;197150]bence borsada kesin düşünmek ve yorum yapmak ve buna göre oynamak kaybettirir dikkatli olmak lazım 62500-64500 ne tarafa kırılırsa artık nasip bence.dng[/quote]
64000 üzeri yükselişler kısaları stoplamak için yapılacaktır aynı hızla 61000 lere dönülecektir.Sistemlerim günlüktür sadece kendi düşüncelerimi ifade ediyorum..
dow açılışına yeni en düşükle karşılık verdik..
haftalık ortalama ( 63800 ) kırıldı diyebiliriz artık..
bu kadar erken olması 60 binlere veda sürecini hızlandırır bence..
Ahanda Teke zortlatması,sonra demiştim......lelele.lelele.lelele
[B][COLOR=red][FONT=Verdana]http://divxklip.com/video/qU3ZMwo35EY/ummet-celik-oyun-havasi-98-teke-zortlatmasi.html[/FONT][/COLOR][/B]
şeytan yine sağdan sağdan üflüyo 850 leyin kapat yukaırdna açarsın diye ama..u-ııhhhhh..sistem al verene kadar bekleyeceğim
[quote=nunu;197151]trendin tek tanimi olmaz ki zaten. 5 dakikalik trend var, saatlik var, gunluk var, haftalik var, aylik var, var da var... siz hangi periyoda gore trend dondu diyorsunuz mesela?[/quote]
şu andan itibaren ben haftalık bazda trend bitti diyebilirim..
oyy oyyy... 5 dakika ekran başından ayrılmaya gelmiyo.........:):)
yeni akp kapatma davasını duyan olmadımı ya..
sabah radyo söylüyordu...
[quote=YAVUZHAN;197163]şu andan itibaren ben haftalık bazda trend bitti diyebilirim..[/quote]
tamam, oyle olsun. ama bana da daha once bahsettigim 64000'den 56000'lere duserken niye bozulmamisti trend onu da aciklayin please:::