cikilin yoldan 15 dakkalik
yatayın hazin sonu :::
[IMG]http://i48.tinypic.com/110m1yw.png[/IMG]
Printable View
cikilin yoldan 15 dakkalik
yatayın hazin sonu :::
[IMG]http://i48.tinypic.com/110m1yw.png[/IMG]
[quote=nunu;197165]tamam, oyle olsun. ama bana da daha once bahsettigim 64000'den 56000'lere duserken niye bozulmamisti trend onu da aciklayin please:::[/quote]
o seviyede destek vardı çalıştı, yükselen trend kanalını aşağı kıramadı bu nedenle bir düzeltme olarak kaldı. Şimdi yine destekde ve yükselen trend kanalını kırmaya çalışıyor, 100 günlük HO yu kırdı flan fıstık vs vs ha kırdı ha kıracak(kimine göre kırdı kimine göre 200-300 puan daha var vs) kırarsa yükselen trend kanalı kırılmıs olacak yok kırmassa yine düzeltme olacak. Yani çamaşır ipi işte.... :)
[quote=nunu;197165]tamam, oyle olsun. ama bana da daha once bahsettigim 64000'den 56000'lere duserken niye bozulmamisti trend onu da aciklayin please:::[/quote]
ekim sonu bozulmuştu yine benim kriterlere göre ama 2 aralıkla beraber çok kuvvetli döndük ve yeniden yukarı trend şartları oluştu..
zaten hep böyle değilmidir ?
99 rallisinden sonra 1 haftada 20 binden 13 binlere gelip aynı hızla 2.alçak tepeyi yapmayada 1 haftada gitmiştik..benzer bir durum olabilir..
şimdi piyasa kalkar 67400 üstüne çıkar o zaman bozuldu ve tamir oldu der devam ederiz yukarıya :::
[quote=YAVUZHAN;197168]ekim sonu bozulmuştu yine benim kriterlere göre ama 2 aralıkla beraber çok kuvvetli döndük ve yeniden yukarı trend şartları oluştu..
zaten hep böyle değilmidir ?
99 rallisinden sonra 1 haftada 20 binden 13 binlere gelip aynı hızla 2.alçak tepeyi yapmayada 1 haftada gitmiştik..benzer bir durum olabilir..
şimdi piyasa kalkar 67400 üstüne çıkar o zaman bozuldu ve tamir oldu der devam ederiz yukarıya :::[/quote]
iste o yuzden diyorum ya. trend diye birsey yoktur. kim uydurmussa:::
[quote=prodrive;197003]Efg ve Credit, majör bir kaç hissede satışa geçti, destekleri kırdırma peşindeler... Bu olursa, vob daki uzun pozisyonlarını o dakika kapatıp satış tarafına geçerler.... Dikkatli olma zamanı....[/quote]
EFG ve CREDIT yandan yandan tüyme hazırlığına başladı :)))
helallllll..aferin uşaklarr
[quote=nunu;197169]iste o yuzden diyorum ya. trend diye birsey yoktur. kim uydurmussa:::[/quote]
ben uydurdum :::
Dow için düşünceleriniz nelerdir?
Dow nereye kadar düşer sizce?
[quote=prodrive;197009]seans arası içim geçmiş dalmışım... Çok güzel bir rüya gördüm, seans açılışında gökten mal yağıyordu....:)))[/quote]
nere kaçsam nerelere gitsem kafam gözüm yarıldı.....:)))
cok pis gidiyo be. korkmaya basladim.:::
[COLOR="Red"][SIZE="4"][B]Z.İ.S.D *.*[/B][/SIZE][/COLOR] vade sonuna kadar..lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=trend_friend;197173]Dow için düşünceleriniz nelerdir?
Dow nereye kadar düşer sizce?[/quote]
Dow hikaye vob şahane,dowa bakmıyom bile...iyi çaktılar ama.boks.