[QUOTE=fXci;196952]buradan yukarı tepikli veya tepiksiz 61500 yeresine potanstayız desem şom ağvzımı açmışmı olurum ayrı gayri[/QUOTE]
uyardım gayri inşallah faydalanan olmuştur
Printable View
[QUOTE=fXci;196952]buradan yukarı tepikli veya tepiksiz 61500 yeresine potanstayız desem şom ağvzımı açmışmı olurum ayrı gayri[/QUOTE]
uyardım gayri inşallah faydalanan olmuştur
[quote=prodrive;197071]Amiral 6.0 yı yaktılar ama aşağı vermediler, biliyorlarki eğer kırdırırlarsa 5.5 ye kadar çöker. Amiral 6 yı kırarsa tüm borsa tepemize çöker, tahiti depreminden beter oluruz....[/quote]
ne yapsak zahar!!
[quote=fXci;197178]uyardım gayri inşallah faydalanan olmuştur[/quote]
Cok tesekkürler FX cim,cuma günüde tutmustu harika yorumların icin tesekkür ederim
ben çıkar.. yarısını 62450 den hafifledim...
herkese bol kazançlar
Yysd...
[quote=last trader;197177]Dow hikaye vob şahane,dowa bakmıyom bile...iyi çaktılar ama.boks.[/quote] armutun iyisini hep ayilar yermiş.....dng.kom.kom
.dng
[quote=nunu;197169]iste o yuzden diyorum ya. trend diye birsey yoktur. kim uydurmussa:::[/quote]
michael w.covel den trend takipçisini okumanı öneririm dosthane..
Vay be Arthuru tam zamanında koymuşum foruma, aferin Arthur Selçuklu abi olsaydı da bu günleri görseydi :)
Bugün az düşmüşük olmaz bunu saymam:) 62000 niye görülmedi ki? kapanış oralardan mı planlandı yoksam.
[COLOR=red][B][U]68200 SHORTLARIMIZIN YARISINI 62600-62800 aralıgından kapatıyoruz[/U].[/B][/COLOR]
10 gunde Tam [B]5400[/B] puan aldık . Bekledik... dOGRU zamanda geldık. ve SADECE BEKLEDIK.. 27 tane Short dışında tek 1 kontrat işlem yapmadım... . Sadece ınandık.
[B]Bizimle birlikte hareket edenler de kazandı.[/B]
Cunku ne yapıyoruz ? Dogru zamanda gelip dogru işlemi yapıyoruz.
[U]Hiçbir insan yoktur ki şu düşüşte uzun işleme dokunup da çarpılmasın. ya da para kazansın. [/U]
[U]Biz kendimize söz verdik... 68 binden 63 bine kadar dokunmayacağız 5000 puan kazanacağız dedik. Kazandık.[/U]
Son 1 yıldır Ozgur Borsacı ıle bırlıkte hareket edenler de kazandı. . CIKIŞI Da DÜŞÜŞÜ de doğru zamanda bildi...Onceki kayıplarını telafı ettı
68 bınden shortladık. 69500 e gıttı kapatmadık. Palanın bu sefer 70500 ı gecemeyecegıne ınancımız buyuktu. Gecseydı stoplarımız beklıyordu.
Bu ARADA Lıbya dan Türkiye ye dondüm.
Hepinıze allah bereket versın..
Piyasanın 48000- 50000 aralıgından bir tepki vermesı mümkün.
Fakat bız tepkiye degıl sadece ana TREND lere oynarız. Zaman gelince söylerim..
Trend ıs OUR Friend....
Sadece 10 gunde oturarak kazandıgımız parayı ; seans içi işlemle tepkiye oynasam işlemle 3 günde kaybederdim... Hayatta kalan arkadaşlara tecrübe olması dileğiyle.
Umarım sadece doğru zamanda ve tek 1 yöne oynayıp, beklemeyi öğrenirsiniz..
Diğer Herkese de allah bereket versin..
BORSACI OZGUR
vob da, bu seviyenin altı 58 bine kadar serbest düşüş olur. yallah tazyik, yallah guvvat :)))
[quote=BORSACIOZGUR;197187][COLOR=red][B][U]68200 SHORTLARIMIZIN YARISINI 62600-62800 aralıgından kapatıyoruz[/U].[/B][/COLOR]
10 gunde Tam [B]5400[/B] puan aldık . Bekledik... dOGRU zamanda geldık. ve SADECE BEKLEDIK.. 27 tane Short dışında tek 1 kontrat işlem yapmadım... . Sadece ınandık.
[B]Bizimle birlikte hareket edenler de kazandı.[/B]
Cunku ne yapıyoruz ? Dogru zamanda gelip dogru işlemi yapıyoruz.
[U]Hiçbir insan yoktur ki şu düşüşte uzun işleme dokunup da çarpılmasın. ya da para kazansın. [/U]
[U]Biz kendimize söz verdik... 68 binden 63 bine kadar dokunmayacağız 5000 puan kazanacağız dedik. Kazandık.[/U]
Son 1 yıldır Ozgur Borsacı ıle bırlıkte hareket edenler de kazandı. . CIKIŞI Da DÜŞÜŞÜ de doğru zamanda bildi...Onceki kayıplarını telafı ettı
68 bınden shortladık. 69500 e gıttı kapatmadık. Palanın bu sefer 70500 ı gecemeyecegıne ınancımız buyuktu. Gecseydı stoplarımız beklıyordu.
Bu ARADA Lıbya dan Türkiye ye dondüm.
Hepinıze allah bereket versın..
Piyasanın 48000- 50000 aralıgından bir tepki vermesı mümkün.
Fakat bız tepkiye degıl sadece ana TREND lere oynarız. Zaman gelince söylerim..
Trend ıs OUR Friend....
Sadece 10 gunde oturarak kazandıgımız parayı seans içi işlemle tepkiye oynasam işlemle 3 günde kaybederdim... Hayatta kalan arkadaşlara tecrübe olması dileğiyle. Umarım sadece doğru zamanda ve tek 1 yöne oynayıp beklemeyi öğrenirsiniz..
Diğer Herkese de allah bereket versin..
BORSACI OZGUR[/quote]
demek seninle beraber hareket eden bir grup var..
neden daha önce söylemedin ? :rolleyes: