garanti 10 bin kısaya ulaştı neredeyse..
günün en iyi satıcısı..
Printable View
garanti 10 bin kısaya ulaştı neredeyse..
günün en iyi satıcısı..
ayrışta gel yavızhan..dj %3 artı VOB %5 eksi olsun..1 milyon çiçek açsın
çok helecanlı!! :::
piyasada yokum ya vur vurabıldıgın kadar , a* bı lot satıs versem yemınle 70000 e fırlar bunlar.. nasıl bı plan nasıl bı oyun bu yaf.. ueheuh helal olsun herturlu ımkan var adamlarda kullanıyolarda..
[quote=Astatin;197191]ayrışta gel yavızhan..dj %3 artı VOB %5 eksi olsun..1 milyon çiçek açsın[/quote]
bi soluk alsak olmazmı patron :)
geçen çarşambadan beri düşüyoruz,ip gibi..
5 dk lıklar al vermeyi bırak yeltenemiyor bile :)
dow 9750 altında kapanış yapsın kara pazartesi-çarşambalar gündeme gelir :)
[quote=last trader;197177]Dow hikaye vob şahane,dowa bakmıyom bile...iyi çaktılar ama.boks.[/quote]
haklısın yakası paçasını aldılar aşağı..
:):)
Garan 2 ay once 5.70 deyken vob 62100 den donmustu.. suanda spotla vob arasında +400 puan fark yapıldı.. ayrıca EFG ve CREDIT gun boyunda long iken suanda basıyorlar sımdı akılları basına gelıyor acaba, yoksa kısa vadeli dibe oturdukmu ? 62450 deki fibonacci destegi altına sarkma olsada tutunmus gorunuyor. bunun uzerinde kapanıs deli cesareti verebilir bana ve long olablrm :)
senaryonun tek handikapı EFG idi,
onu da zaten öngörmüştük.
ulem fıldır fıldır işlem yaptık. yoruldum lem yeter gayrı!
melabaa...! :::
[quote=Kennym;197193]piyasada yokum ya vur vurabıldıgın kadar , a* bı lot satıs versem yemınle 70000 e fırlar bunlar.. nasıl bı plan nasıl bı oyun bu yaf.. ueheuh helal olsun herturlu ımkan var adamlarda kullanıyolarda..[/quote]
Kennym sen sat ben vercem kısanın parasını :) nasılsa longlardan hedge ederim merk etme :D
kazanana helal olsun...adam 3 harfli dedi vs. vs..ama yükselişide düşüşüde tutdurdu...
tebrikler! borsacı özgür.brv.brv.brv
EFG nın kısa malıyeti 64700 cıvarında kaldı deli gibi karda, eger pala karsı bacaklardan kısaları kapadıysa, efg deli gibi almaya baslar ve en iyi yaptıgı işi yine yapar yani kısacı avlamayı ...
[quote=BOSNALI;197200]EFG nın kısa malıyeti 64700 cıvarında kaldı deli gibi karda, eger pala karsı bacaklardan kısaları kapadıysa, efg deli gibi almaya baslar ve en iyi yaptıgı işi [B]yine yapar yani kısacı avlamayı[/B] ...[/quote]
Kardeş samimiyetimiz olsaydı,sana elimi yumruk yapar uzatır bide üzerine elimi aşağı yukarı sallardım.....:::::::::