apsd + ya geçti !!!
pasta gün boyu alıştaydı ama son 1 saatte ters çevirdiler ve ciddi satıcılı gözüküyor şuan..
Printable View
apsd + ya geçti !!!
pasta gün boyu alıştaydı ama son 1 saatte ters çevirdiler ve ciddi satıcılı gözüküyor şuan..
geceye long kalıyorum.. hedefim 62.300 dü.. orayı da bugün hallettiler.. ben yarın bekliyordum erken longladık ama neyse artık..:)
[quote=abka;197199]kazanana helal olsun...adam 3 harfli dedi vs. vs..ama yükselişide düşüşüde tutdurdu...
tebrikler! borsacı özgür.brv.brv.brv[/quote]
[B]Çok teşekkür ederim.. [/B]
[B]Biraz kendi sezgilerimizle, biraz da doğru yönde oturup bekleyip sabretmesini öğrendik, bişeyler yapmaya çalışıyoruz. [/B]
[B]Bir zamanlar burda beni yanlış yöne yanıltmakla suçluyorlardı. Ama ben sadece kendim için oynadım. Oturduk bekledik.[/B]
[B]Allah kazanandan da kaybedenden de razı olsun..[/B]
[B]Çok Teşekkürler.[/B]
[I]Benim paraları şimdi mobius mu aldı, bana timeout demorilize oldum [/I]
[quote=BOSNALI;197200]EFG nın kısa malıyeti 64700 cıvarında kaldı deli gibi karda, eger pala karsı bacaklardan kısaları kapadıysa, efg deli gibi almaya baslar ve en iyi yaptıgı işi yine yapar yani kısacı avlamayı ...[/quote]
bu şerefsizler tam bir örgüt... karşı bacağıda ayı bacağıda kesin vardır...
64 uzunlar halen duruyor..
Velevki burdan yukarı gitti, en düşükten 1000-1500 puan üstü bir rakamdan tekrar aşağıya döner, bu hesapla, 62350+1500=63850 civarına kadar yukarı şansı veriyorum Şubat vadeliye:) Ama vade sonuna kadar kısa dedik bikere.boks.
Ben bu geceye de short...
Bu da pozisyon anketimiz, oylarımızı kullanalım lütfen :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/8-subat-pozisyon-anketi-t5373.html?t=5373[/url]
[quote=Cerphin;197203]geceye long kalıyorum.. hedefim 62.300 dü.. orayı da bugün hallettiler.. ben yarın bekliyordum erken longladık ama neyse artık..:)[/quote]
aynen.. tepki koymadan daha fazla düşmesini beklemiyorum.. normalde 7000 puan düşüşde az yada çok tepki komalıydı...
Bu arada çalıştığım kurum telefon etti. Sizi seans Salonuna bekliyoruz diyorlar.:))) Demek para kazanınca böyle oluyormuş :)
Seans salonunda napıcem ki ben ) Ben 1 işlem yapıp 10 günle 30 gün arası yatıp bekleyen adamım. Vazgeçmeye de hiç niyetim yok.
Allah seans içi işlem yapmayı bir daha nasip etmesin .. İnşallah.
Sözlerimi geri alamam ; sattığımı aynı gün geri alamam )))
Bugün aldıysam da en az 10 gün beklerim
Aksi halde aynı gün içinde aynı malı al sat çok kaybetmiştim.
Spot kapanışı beğenen varmı....:confused:
[QUOTE=EMEKDAR;197212]Spot kapanışı beğenen varmı....:confused:[/QUOTE]
Ben beğendim gayet güzel :)
[IMG]http://i47.tinypic.com/2gucm6o.jpg[/IMG]
herkese iyi akşamlar