sadece bugünkü piramitleri kapattım..geceye şort
Printable View
sadece bugünkü piramitleri kapattım..geceye şort
metastok [B]9[/B] versiyonu ,[B]testleri yanlış yapıyormuş[/B]...bilgisi olan var mı...
garanti son dakikacıları,günlükçüleride avladı kapanışa yakın..
12 bin kontrata yakın kısayla kapadı günü..
haftalık ortalamanın 1000 puan altından kapadık..
cümleten iyi akşamlar !
[COLOR="Red"][B]Z.İ.S.D [/B][/COLOR]
uzlaşma 62725 oldu
Anket bugün erken açıldı yanlış oyladım, eğer longlarsam elim kırılsın:)
Herkese iyi akşamlar.
buğalıkdan istifa ediyorum..çok pis düşüyo..şortum..dow geberecek..spot 50000 altı kapadı..tepkiler seans içi..şort iyidir..
Cuma günü biz kapanırken [B]fdow 9965[/B], bugün biz kapanırken [B]9938[/B] , fark [B]-27[/B]
Cuma günü vob kapanış [B]64075[/B], bugün kapanış [B]62725[/B] :::
62550 ort. ile ceyrek porsiyon lonk :) neden cunku son fibo destegini calıstırdılar ve zorlama vardı resmen spota bakın 61800 e deger zıplatırlar demıstım seans içi 61750 den yangından mal kacırır gibi hareket cekmişler milleti nasıl paniklettiler kim bilir, ve x100 50.000 altı kapanıs cogu kişi dokulmusdur kesin en profu bile.. dun aksam cok bilmiş ekonomi programlarındaki uzmanların bugun ne yaptıgını cok merak ediyorum,trend hala yukarıymısda mış mış da mış mış ... yermi mahallemizin cocugu :) cıkarsalar bni o programa off diyorum, ama 2 gun sonra AGA lar temizlerler beni ya neysee :D
[quote=abka;197216]metastok [B]9[/B] versiyonu ,[B]testleri yanlış yapıyormuş[/B]...bilgisi olan var mı...[/quote]
Yanlış hesapladığını sanmıyorum yani en azından diğer versiyonlarla arasında aşırı bir fark olmuyor.Sistem testi için bildiğim kadarıyla 7.2 öneriliyor.
[URL="http://img215.imageshack.us/i/xu100gnlk.png/"][IMG]http://img215.imageshack.us/img215/7538/xu100gnlk.png[/IMG][/URL]
grafik ortada herkes istediği gibi karar versin...
[QUOTE=BORSACIOZGUR;197211]Bu arada çalıştığım kurum telefon etti. Sizi seans Salonuna bekliyoruz diyorlar.:))) Demek para kazanınca böyle oluyormuş :)
Seans salonunda napıcem ki ben ) Ben 1 işlem yapıp 10 günle 30 gün arası yatıp bekleyen adamım. Vazgeçmeye de hiç niyetim yok.
Allah seans içi işlem yapmayı bir daha nasip etmesin .. İnşallah.
Sözlerimi geri alamam ; sattığımı aynı gün geri alamam )))
Bugün aldıysam da en az 10 gün beklerim
Aksi halde aynı gün içinde aynı malı al sat çok kaybetmiştim.[/QUOTE]
Seni niye suçluyordum, 30000 lerde short deyip, sonra taş çatlayıp yüzde 10 hedefler koyduğun için.
nereye geldi %130 kara nerdeyse.
İşi öğrendin işte.
Bunun için 3 harfli kurumun tüyocusuna ihtiyacın yoktu ama,
hedefler vardı, görüldü. Ve C düşüş başladı.
Jelibon.
[quote=prodrive;197227]
grafik ortada herkes istediği gibi karar versin...[/quote]
Karar zamanı geçti,dün geceden gerenkti...:)
Yeni dünya düzeni, gap bu işi çözer,.......
Ben dolareyi 1.52 altı alırım, o kadarin,.........
alır tutarım,..........