[QUOTE=nunu;197278]ne olacak yaf, bir kanala mi bitirdin trendi, en alta bir kanal daha eklersin olur biter:..:[/QUOTE]
dursun çekicem kanalı +.
.
Printable View
[QUOTE=nunu;197278]ne olacak yaf, bir kanala mi bitirdin trendi, en alta bir kanal daha eklersin olur biter:..:[/QUOTE]
dursun çekicem kanalı +.
.
[QUOTE=küçük_k;197270]bende de durum aynı... her şey SAt da ama ben longdaydım.. ağanın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.. 6-7 bin puanlık düşüşlerden sonra tepki koyması lazım...bu tepkiyi bekliyorum.. yoksa işimiz zor...[/QUOTE]
İşte sorunda tam burda zaten ağanın tepki koymasını bekliyor ha burdan tepki gelecek değip uzuyoruz tepki gelmiyor zararına kapıyoruz,sonra tekrar burdan tepki gelir değip uzuyoruz tepki gelmiyor tekrar zararına kapıyoruz.
Benim anlamadığım şu: ya sunu tepki geldiğinde adam gibi niye uzamıyoruzda hep aganın elini tahmin etmeye çalışıp yanılıyoruz. İki, üç kademe daha pahalı alırız olur biter hiç olmassa garanti olur. Bu gun yaptığım 6 işlemde dördü bu aç gözlülük yüzünden zarar yazdı.
Birde biz bu tepki olayını fazla abartıyoruz tirende kazandığımızı bu tepki olaylarında bitiriyoruz.
Bir forumda yazıyordu: tepkiye oynamak para kaybetmenin en kestirme yoludur diye doğru bir söz.
[quote=EMEKDAR;197229]Karar zamanı geçti,dün geceden gerenkti...:)[/quote]
tam zamanıdır, dün gece desteği aşağı kıramamıştık, ama bugün kırdık bu yüzden tam zamanıdır. Ha bana kalsa ben kararımı çarşamba günü vermiştim zaten :))) karar zamanı derken teknik olarak zamanıdır....
yaw yazmayayım dedim ama yine dayanamadım...heheheh.....
yaw sizin kuzunuz vardı ne oldu....yine mi madara oldu pehhhh....,,,,,
WOLF özellikle kuzuyu sever derler...
kuzu sanırım çalı bile bulamamıştır artık zati çalı kalmadı ona inanan varsa zaten heheheheh...
sonuçta boru deelll boru deell diye diye amcam boruyu bırak neyse yakışmaz bize ....... oldu geçenin hesabı yok...pehhhhhhhhhh......
Mordak abi ister inan ister inanma bugün aklımdaydın, herkes geri dönüyor foruma mordak nerelerdeki diyordum :)
[QUOTE=KAANOVİC;197255]Sayın ABKA
Günlük sistem getiri eğrisini nasıl kullanıyorusun..Ben matriks kullanıyorum..[/QUOTE]
metastokda test yaptıktan sonra ''plot on chart'' tıklayınca kendilinden açılıyor..ama matriksi hiç bilmem...
[QUOTE=enorton;197293]Mordak abi ister inan ister inanma bugün aklımdaydın, herkes geri dönüyor foruma mordak nerelerdeki diyordum :)[/QUOTE]
sağolasın, gönüller bir olsun bize bu yeter....
şerefsizlik olmadan hayata devam....ne diyelim...
vay anasını beeee....
eskilerden bir[B] maşuk [/B]ve [B]özdeni[/B]l arkadaşımız kalmış.....
buda dünyada bir ilk olan yaprak formasyonu........
[B]ikinci mavi çizgi[/B] asıl önemli olan...
eee hadi bol kazançlar...
ha bu arada yaprağın önemi anlamayan yada bilmeyen arkadaşlar için açıklama olsun....
max 1000 puan daha düşüş sonrası gööözelll bir ralli daha var....
daha ne diyek loooo bahri...
Selam Dostlar,
Mola(trade için) devam ediyor. Fakat tatil bitti. Zaten hep biter!..
Heryer düzeltmeye başlamış, Çöküş beklentileri eşliğinde... Kırmızı kutucuk görevini yapmış. Şimdi sıra yeşil kutucukta. Benim beklentim kısa vade aşağı olsada, uzun vadede son tepelerin geçileceği yönünde.
Bol şanslar hepimize...
XU100 Usd
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/5986/xuusd.jpg[/IMG]
XU100
[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2218/xu100822010.jpg[/IMG]
Sayın sazan,
Okuduğunuzu varsayarak yazıyorum. Topu topu 20 günlük bir izin sonrası şöyle bir neler yazılmış diye baktığımda, sizin ve değerli birkaç arkadaşın kırgın olduğunuzu ve ara vermiş olduğunuzu gördüm. Tam da benim için açılmış diyebileceğim bir topic açmışsınız ben yokken. Dilerim ara vermişsinizdir ve önceki topiclerinizdeki gibi faydalanırım sizden.
Bu arada neler olmuş neler bitmiş ayrıntısına dahi bakmayacağım fakat; burada ister grafikle, ister beklentilerini farklı bir dille paylaşan arkadaşlara uzatılan dillerin insanın hevesini kırmasının kime ne yararı var cidden anlayamıyorum. Sayın sazan'ın işi gücü yok, burada çoluk çocuk veya entellektüel gelişimini tamamlamamış diye adlandıracağım forumdaşlara dert anlatacak.
Neyse uzatmayayım. Sayın sazan'ın bıktırılmasını KINADIĞIMI belirterek kısa keseyim.
Bol şanslar hepimize (yine de)...