günaydın herkese;
vob30 63450-500 iyi direnç olur. geçerse ilk hedef 64200. 2 saat içerisinde kıramaz ise 63000 test edilir tekrar... Dax açılışı belirleyi olur...
Printable View
günaydın herkese;
vob30 63450-500 iyi direnç olur. geçerse ilk hedef 64200. 2 saat içerisinde kıramaz ise 63000 test edilir tekrar... Dax açılışı belirleyi olur...
günaydın,iyi seanslar !
[quote=last trader;197328]Günaydın hayırlı işler bol kazançlar,Bakalım bugün belli olcak trend dönüşümüydü yoksa düzeltmemiydi?[/quote]
ben bugün belli olacağını düşünmüyorum.
pela bizim kadar aceleci değildir...1 günde rengi belli etmez. önce bi herkesi bunaltıp illallah dedirtmeden treni istasyondan çıkarmaz.
der ben...
5 dk lıklar geçtiğimiz hafta çarşambadan beri ilk kez alışa geçmeyi deneyecek 63400 üstünde kalmaya devam edersek.
ancak yukarı marjı maksimum 64200 lere kadar görüyorum kendi adıma ve 64 binden sonra satarım..
gyysd. g=günaydın
Günaydin arkadaslar, bol kazanclar...
açılış fena değil gibi spotun verdikleri bankaları geri aldılar.bakalım almaya devam edeceklermi:)
Tepkinin 64500-64800`lere kadar sürebilecegini düsünüyorum. Oraya yaklasirsak kisa pozisyon acacagim...
Merhaba GÜZEL İNSANLAR!
şimdi tepkiyi bir satış fırsatı olarakmı kullanacaklar. Bu önemli.... Eğer öyle olursa...
eskiden spot tahtaları için şöyle bir tabir kullanılırdı;
"tahtayı oya gibi işliyorlar"
:)
[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/1788/adszpp.jpg[/IMG]