63200 üstünde işlem gördükçe kısa vadeli tepki beklentileri canlı kalabilir..
hedef olarak maksimum 64200 leri görüyorum ben..piyasa bu havada daha fazlasına sanmam izin versin..
Printable View
63200 üstünde işlem gördükçe kısa vadeli tepki beklentileri canlı kalabilir..
hedef olarak maksimum 64200 leri görüyorum ben..piyasa bu havada daha fazlasına sanmam izin versin..
240, 120, 60 yok diğerleri var, ne biçim iş bu yaw,
Yakındır bir tarafa patlama umarım doğru yönde oluruz
Ben kaçtım iyi seanslar!
bir saat daha buralarda kalırsa (veya yukarı giderse) longa geçeceğim.
[quote=YAVUZHAN;197401]63200 üstünde işlem gördükçe kısa vadeli tepki beklentileri canlı kalabilir..
hedef olarak maksimum 64200 leri görüyorum ben..piyasa bu havada daha fazlasına sanmam izin versin..[/quote]
piyasa bugünü günün zirvesinden kapatabilir zannımca...
mesela 64,425'ten, TOBO'yu tamamlamış olarak. :rolleyes:
çok gaddar ve bir o kadar da güzel bir kısacı dökme operasyonu olacaktır...
herkese afiyet olsun.
(63.475 shortlar yemek sonrası tekrar poz alınmak üzere aynı noktadan cover)
spot 51 bine kafa atmak istiyor ama herkes birbirinden tırsıyor...sen beni döversin..diyorlar biribirlerine ha ha ha...
gösterge çok kötü darbe yedi ve kısa vadede yeniden pozitif bölgeye ulaşmasını beklemek hayalcilik olur..
halen kısa ortalama üzerinde kalmaya devam etsekte long olmak için tek başına yeter bir sebep değildir..
[IMG]http://i46.tinypic.com/2zyvmep.jpg[/IMG]
[quote=indregandi;197402]240, 120, 60 yok diğerleri var, ne biçim iş bu yaw,[/quote]
teşhis tüm barlar seçeneğinde yapıyor,........tarih aralığında yapmıyor, 500 de yapmıyor,.....
Ya Trişe, planlarımızda bir değişiklik yok derse (yani paraları geri çekmeyi erteleme falan yok derse...ki yapar bilirsiniz..Alman ekolü klasik abilerdendir, baronların isteklerini dikkate alır ama emir telakki etmez..şahsına münhasır bir vatandaştır)
[quote=indregandi;197409]teşhis tüm barlar seçeneğinde yapıyor,........tarir aralığında yapmıyor, 500 de yapmıyor,.....[/quote]
ara matriksi indregandi.
bendede dün çubuklar 3 er 3 er geliyordu her periyotta..
hallettiler..
vakitten kazanırsın..
Endeksler tazı tarafından kovalanmış tavşan kimin tir tir titriyor...
ABD fıçırtları hariç, oda zaten yalancı çoban....ha ha ha...