Saatliklerde bu bölgelerde bir dip yapmayı başarabilirse dünkü diple karşılaştırıldığına yükselen dip yapmış olacak. O zaman PU'ları dikkate alırım işte...
Printable View
Saatliklerde bu bölgelerde bir dip yapmayı başarabilirse dünkü diple karşılaştırıldığına yükselen dip yapmış olacak. O zaman PU'ları dikkate alırım işte...
[quote=fXci;197436]a[COLOR=white]l[/COLOR]tmış abi :::[/quote]
bende şöle,
69 sat,
69.4 al,
69.075 sat, ve devam,......
uykumu getirdi piyasa :)
[quote=Astatin;197435]KHN (Kahin), System tester ı açıp sisteminizi tanıtmanız ve sonra simülasyon çalıştırmanız gerekiyor[/quote]
Dediğinizi yaptım ama hala tık yok, galiba benim programı çözmem uzun sürecek:D
saldırı felan varmı yine siteye, ......bağlantı sorunları başladı bende,....
[IMG]http://i47.tinypic.com/imjjlz.png[/IMG]
GARAN..sadece BB nin altına indiği için basit bir tepki verdi ve aşağı salacak gibi duruyor yine..nedense içimde VOB un eksi kapatma ihtimali %51 miş gibi bir his şeettii
saldırı felan varmı yine siteye, ......bağlantı sorunları başladı bende,....
pelam nooldu topluca düşerkene kanını emdik galiba haha saldır bakalım :::
30 dk dır yazacam yazamıyorum endex bi tarafa kopacak çok sıkıştı yukarı niyeti yok ama zorla kolundan yukarı çekiyolar. biraz evvel 15 likler geçici sat verirken 5 liklere ala döndürdüler kopuş sağlam olacak olasılık yukarı stoplu elim tetikte bekliyom.
64.150 olası yukarı tepkinin hedefi bunun için 63.550 yi yukarı kırıp üzerinde kalabilmeli 63.150 aşağı kırarsa düzeltme buraya kadar demektir
5.kez kamyonu boşaltım, 6 ya gidiyoruz, boş oturana para yok valla,....
30 luk 10:30 dan beri alışta,
60 lık 63425 yeresinden, 15 :00 dan itibaren boş çerçevede,