-
[quote=oguzhan;197446]30 dk dır yazacam yazamıyorum endex bi tarafa kopacak çok sıkıştı yukarı niyeti yok ama zorla kolundan yukarı çekiyolar. biraz evvel 15 likler geçici sat verirken 5 liklere ala döndürdüler kopuş sağlam olacak olasılık yukarı stoplu elim tetikte bekliyom.[/quote]
Hay ağzına sağlık,bebe besler gibi besliyorlar,aç ağzını yavrum...agucuk diye diye yediriyorlar....kuş yemler kimin yemliyorlar.....:)
-
Dolarede 1.5160 aşağı kırarsak yükseliş başlar ve hız kazanır, bu dolare yengeç gibi hareket ediyor yan yan, o na göre,....
-
çok terbiyesiz bunlar, ağa ve ekibi, çok terbiyesizler,...
-
data base error uyarısı verdi forum,1 saatir ulaşılamıyordu..
-
Sonunda değdik 51 bine...
-
Buradamı yiyeceksiniz, yoksa sarıim evdemi yiyeceksiniz gibi bir durum,......:D::::D:confused:.dng.lelele+..brv:cool::rolleyes::dü::mad:üüü:eek:.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng:::::::::::::::::::::
-
[quote=unlimitted;197327]şimdi sıra tepkinin tepkisinde. gel bakalım şöööyle tahminen bi 650-800 arasına...
mobidik de neymiş. alem satış görsün...:D:D[/quote]
şşşt, alem, gördünüz mü satışı.
mobidik de neymiş ::::::
-
63400 üstünde kalabilirse 64 bine doğru bir atak göreceğiz galiba ?
-
valla bir sürü dolu kamyon var, dolacak kamyonlar var, boşalacaklar var, işimiz iş yani,
-
[quote=indregandi;197455]Buradamı yiyeceksiniz, yoksa sarıim evdemi yiyeceksiniz gibi bir durum,......:D::::D:confused:.dng.lelele+..brv:cool::rolleyes::dü::mad:üüü:eek:.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng:::::::::::::::::::::[/quote]
şşt indre
senin adamlar çok senkronize vuruyolar tokmağı :D
-
çeşitli yerelerden veriyorum, seçmiyorum öle, 200 puvan alması yeterli, ölçü bu,...200 puvan, ölçü, bu , ölçü, ölçek, birim, evet evt birim,...
-
selam millet,
simdi bu yukselis, son dususun duzeltmesi midir yoksa o son dusus cikisin duzeltmesi miydi?:::