şu dolareyi de kaydırsak, kubbak yapsak, lasakda yessek, esas ondan yessek, tasse, tasse, çıtır çıtır, kavursak yisek, hep kazansak, tüketsek diyyom,
Printable View
şu dolareyi de kaydırsak, kubbak yapsak, lasakda yessek, esas ondan yessek, tasse, tasse, çıtır çıtır, kavursak yisek, hep kazansak, tüketsek diyyom,
[quote=nunu;197461]selam millet,
simdi bu yukselis, son dususun duzeltmesi midir yoksa o son dusus cikisin duzeltmesi miydi?:::[/quote]
son düşüşün düzeltmesi ki henüz bişey düzeltebilmiş değil :)
sabah gab i ardından dar alanda kısa paslaşmalar..
62300 lere bir kez daha sarktığımızda durum dahada netleşecek bence..
[quote=indregandi;197455]Buradamı yiyeceksiniz, yoksa sarıim evdemi yiyeceksiniz gibi bir durum,......:D::::D:confused:.dng.lelele+..brv:cool::rolleyes::dü::mad:üüü:eek:.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng:::::::::::::::::::::[/quote]
evde yiyecez herhalde şortlardan kzaığı,::: dovun durumuna göre gece 12de paket gelir:):dü:
[quote=nunu;197461]selam millet,
simdi bu yukselis, son dususun duzeltmesi midir yoksa o son dusus cikisin duzeltmesi miydi?:::[/quote]
eger son dusus yukselısın duzelmesiydiyseydiydiyseydiydiyseydie :::
yukarı dondummu yine trend systems parayı hamuduynan goturur dimek oluyore ....
ozaman noluyore tatil moduna yuani sisteme uyma devrine devam gayri ....
[IMG]http://i45.tinypic.com/2lj035s.png[/IMG]
63800`den cok yakin istoplu kisa acacagim...
7. kez boşaltacağız galiba, çok geberikler, hani ben diyorum, kamyonların hepsi gitsin, bir çırpıda, hani 625 den 925 yaptımı bitiyor zati, zor bir şey deyilki, ağa ve ekibi için,...mümkün yani, olanaklı, possible,......
200 puan eksi makas ..! cakallık yapıyorlar dikkat
[quote=thracian;197466]63800`den cok yakin istoplu kisa acacagim...[/quote]
fırsat verirse bende 63900 ve üzerini satıcam..
çok fena ucunu gösterdi öle bekliyor, ben annamam malımı satarım keyfime bakarım, ......isterse te örekesine kadar yolu var,
bu gün kafayı dinleyecez, öle ne bu yok dov du, don du, derken
[quote=BOSNALI;197468]200 puan eksi makas ..! cakallık yapıyorlar dikkat[/quote]
bu havada eksi makas normal bence..
62bini görmeden yukarı giderse ayıp olur.. tekniğe sığmaz... tepki hedefi ilk olarak 65 görünüyor..
Bence 65 binlerin uzerine giden bir hareket ise kalici olabilmesi icin 67 binin gecilmesi gerekir.