5 den, 60 a kadar alış bende, ben düzeltme olayına katılmıyorum, düşüş periodunun bi süre daha devam edceğini düşünüyorm, yalnız coni biraz tekniğini düzeltti, masustan zirve deneyecek gibi bir hali var, o aralarda biz de böle, ...........
Printable View
5 den, 60 a kadar alış bende, ben düzeltme olayına katılmıyorum, düşüş periodunun bi süre daha devam edceğini düşünüyorm, yalnız coni biraz tekniğini düzeltti, masustan zirve deneyecek gibi bir hali var, o aralarda biz de böle, ...........
lem asti ne gün be...pala haber mi aldı nedir? benim aklım ermedi bu işe abi...
63.475 den longlar shorta çevrildi..
unlimit den çokomel hakkımı kaybettim.. üüwwww:..:
[quote=BOSNALI;197468]200 puan eksi makas ..! cakallık yapıyorlar dikkat[/quote]
Bi garınları ağrıyor,bi garınları ağrıyor üf üf üf sorma....:::
forumda sorun mu var.. yoksa sorun sadece bende mi?.. sürekli hata veriyor sayfa.. canım çıktı gelene kadar..:)
bir tobo olusmus sankim:(
veriler de iyi gelmis, uwww:(
[quote=Cerphin;197478]forumda sorun mu var.. yoksa sorun sadece bende mi?.. sürekli hata veriyor sayfa.. canım çıktı gelene kadar..:)[/quote]
bende de oluyor.PM ye cvp vereceğim database error diyor...siteye girişte de sorun oluyor.yine cookie falan uyarıları veriyor.
alıp satmaktan yoruldum artık, bıktım ulam, adam gibi bir 600 puvan çıksa da uzasak,
yarın işim gücüm var göz ucuyla zor bakarım, voba,....
[quote=Cerphin;197476]63.475 den longlar shorta çevrildi..
unlimit den çokomel hakkımı kaybettim.. üüwwww:..:[/quote]
gı Cerpin,
Sistemin short diyor sen longmu yapıyorsun...
Sen çalınmışsın,okunacak olmuşsun,sana bir çalıklık duası okuyum ben ha ha ha...
[quote=Cerphin;197478]forumda sorun mu var.. yoksa sorun sadece bende mi?.. sürekli hata veriyor sayfa.. canım çıktı gelene kadar..:)[/quote]
ben 1 saat giremedim,az önce yine verdi ama atmadı komple..
database error uyarısı çıkıyor..
1İLDASB41Y (1 işlem long devam ama stres bastı dört bir yanımı) :o
[quote=indregandi;197481]alıp satmaktan yoruldum artık, bıktım ulam, adam gibi bir 600 puvan çıksa da uzasak,
yarın işim gücüm var göz ucuyla zor bakarım, voba,....[/quote]
bugün iyi iş çıkardıysan dinlen be indregandi yarın yine var nasıl olsa :..: