ya pala kardeş..ne kıvranıp duruyorsun...
kısa devam işte....
Printable View
ya pala kardeş..ne kıvranıp duruyorsun...
kısa devam işte....
dow yaklaştıkça pelanın stresi artıyor :)
sabah gab ini son saatte alırsa şaşırmayacam..
[quote=YAVUZHAN;197485]bugün iyi iş çıkardıysan dinlen be indregandi yarın yine var nasıl olsa :..:[/quote]
esas yukarıya kilit yaptım yavızım, ama olmuyo, o arada düştükçe alıyorum, alır almaz 175 ini 200 ünü yazpı bağını çözüyorum, sabahdan beri bu, bıktım yaw,....:::
şimdide 120 lik saldırıyor, ona yakalandı puşt ağa,....... e geriye ne kaldı, günnük iyi bildiniz günnük,......neyse ulam,..... sonna parnakdan sonra,.....önce bir barnak yiyelim ondan sonra,....
pala tırsıyor 700 ve 900 de saglam satıs vardı gıdemedı oraya ..
[quote=indregandi;197488]esas yukarıya kilit yaptım yavızım, ama olmuyo, o arada düştükçe alıyorum, alır almaz 175 ini 200 ünü yazpı bağını çözüyorum, sabahdan beri bu, bıktım yaw,....:::[/quote]
maşallah +.
bu işin kralı hesebece'deki 1.500'lük adam.
nerden satarsa şelale, nerden alırsa ralli noktası oluyor...
satışlarım şöle, 425, 525, 675, 725, 925, her yerde var, yukarıya gitsin yeterki, ......
son alışlarım, 325 ve 175,
[quote=bull market;197176][color="red"][sıze="4"][b]z.i.s.d *.*[/b][/sıze][/color] vade sonuna kadar..lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
[quote=bull market;197207]velevki burdan yukarı gitti, en düşükten 1000-1500 puan üstü bir rakamdan tekrar aşağıya döner, bu hesapla, 62350+1500=63850 civarına kadar yukarı şansı veriyorum şubat vadeliye:) ama vade sonuna kadar kısa dedik bikere.boks.[/quote]
[color="red"][sıze="6"][B]z.i.s.d *.*[/B][/sıze][/color]
[QUOTE=EMEKDAR;197482]gı Cerpin,
Sistemin short diyor sen longmu yapıyorsun...
Sen çalınmışsın,sana bir çalıklık duası okuyum ben ha ha ha...[/QUOTE]
okuyup üfle bi bana... dua mı etcen, muska mı yazcan gayri ne edeceksen et sisteme olan inadımdan vazgeçir beni..:D
[quote=indregandi;197489]şimdide 120 lik saldırıyor, ona yakalandı puşt ağa,....... e geriye ne kaldı, günnük iyi bildiniz günnük,......neyse ulam,..... sonna parnakdan sonra,.....önce bir barnak yiyelim ondan sonra,....[/quote]
bu 120 lik gelmeden önce bir, 900 şansı var ağanın, denermi bilemem, denmeden kafaya yersek, o durumda 63 altına tekrar kayarız,.....