Foruma ulaşmakta vede gönderide bulunmakta sorun var, voborsa düşmanlarının işimi yoksa?:confused:
Printable View
Foruma ulaşmakta vede gönderide bulunmakta sorun var, voborsa düşmanlarının işimi yoksa?:confused:
planım şöle idi, bu longları ağaya vermek, aşağıdan dolare almak, ama ne dolare, nede diğeri, ulan bir iki hareket yap, benjaminleri yakalayalım,
[quote=bull market;197498]Foruma ulaşmakta vede gönderide bulunmakta sorun var, voborsa düşmanlarının işimi yoksa?:confused:[/quote]
pala siber saldırı düzenliyormuş,bu forumda çok shortör var diye :::
[quote=Cerphin;197496]okuyup üfle bi bana... dua mı etcen, muska mı yazcan gayri ne edeceksen et sisteme olan inadımdan vazgeçir beni..:D[/quote]
Yağ tavası,tuz kovası,sana okuyum bir nazar duası üfffff....:::
[quote=Cerphin;197476]63.475 den longlar shorta çevrildi..
unlimit den çokomel hakkımı kaybettim.. üüwwww:..:[/quote]
euehuehue
üstüne üstlük bana bi çokomel borçlandın. duble ile terse geçerek :::
erken kapandın, ben sana diyim...64'ü var bıranın:..:
gerçi çokomel 65'teydi. o kadar abartmazlardı zaten. sen longa başlarken o hakkını kaybetmiştin 65 hedef koyarak.:D
himmmmmmm...
[quote=EMEKDAR;197501]Yağ tavası,tuz kovası,sana okuyum bir nazar duası üfffff....:::[/quote]
Allah canını almıya öldüm lem gülmekten :..::..::..:
[quote=nunu;197503]himmmmmmm...[/quote]
hım hımmmmm! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;197500]pala siber saldırı düzenliyormuş,bu forumda çok shortör var diye :::[/QUOTE]
hea o zaman daha çok saldırır :..::..:, ölmek var dönmek yok, uzun yaparsam ellerim kırılsın:D:D
63150 destek oldu kısa vadede..
dow açılışından sonrada tutarsa yine 64 bine doğru bi atak daha görürmüyüz acaba ?
stresli olan var mi?
bir insan niye stresli olur? kontrat sayisini arttirmistir, uwwwwwüüü