Bence endeks serbest dusus trendine girdi. 46 binler bile hedefde olabilir. dikkatli olmak lazim.
Printable View
Bence endeks serbest dusus trendine girdi. 46 binler bile hedefde olabilir. dikkatli olmak lazim.
Dünkü kadar satış iştahı yok vobda o yüzden geceye long,yarın karar verecez artık yöne?
iştahları artarsa flat girerim son kararım gibi
[quote=tutku;197558]Bence endeks serbest dusus trendine girdi. 46 binler bile hedefde olabilir. dikkatli olmak lazim.[/quote]
biz buna "nereden şortlarsan şortla sabredersen kazanırsın" formasyonu diyoruz. :D:D
(66.300'de iken sarfedilmiş bir sözdür)
Stop'um patlamadığı sürece geceye long... Patlarsa flat...
[quote=YAVUZHAN;197556]an itibariyle selçuklunun projeksiyonunu,larossian abinin koca oğlanını,amiral gemisini,sn sazanın ew portföylerini merak etmiyor değilim..
kısa sürede yeniden katılırlar inşallah ![/quote]
hepsini ayrı ayrı severim.
ama şunu düşünmeden, sormadan edemiyorum.
foruma yazmamakla, terbiyesizlik yapanları mı yoksa adam gibi davrananları mı cezalandırdıklarını düşünüyorlar acaba...?
Ulem bu kapanış ekibinin performansı düşmüş, herkes shortamı geçti yoksam?
Neyse trend bitinceye kadar pozisyon KISA . herkese iyi aksamlar.
sanki LONG ları silkelediler gibi...gibi gibi...çoğunluk DOW a bakıyor...yaptı hareketini diye düşünüyor...ama...aması var işte...
neyse izleyelim bakalım...
[quote=unlimitted;197560]biz buna "nereden şortlarsan şortla sabredersen kazanırsın" formasyonu diyoruz. :D:D
([B]66.300'de iken sarfedilmiş bir sözdür[/B])[/quote]
Sarf edilen,değersiz gıymatsızdır,ama bu söz beylik söz olmuş beahh...:)
dow costu, uwwwww
[quote=unlimitted;197560]biz buna "nereden şortlarsan şortla sabredersen kazanırsın" formasyonu diyoruz. :D:D
(66.300'de iken sarfedilmiş bir sözdür)[/quote]
bana mı aitti o söz ne:)
[quote=last trader;197568]bana mı aitti o söz ne:)[/quote]
yok abisi. ilk teşekkürü basan sendin. :..::D