[quote=küçük_k;197538]bu kadar şortcu varken pala aşağıya yürümez şimdilik.. yoksam o psata yalan mı...[/quote]
eyi heyacan yaptık ama daldan düşmedik... yürü ağa_bey yürü..
Printable View
[quote=küçük_k;197538]bu kadar şortcu varken pala aşağıya yürümez şimdilik.. yoksam o psata yalan mı...[/quote]
eyi heyacan yaptık ama daldan düşmedik... yürü ağa_bey yürü..
[quote=unlimitted;197562]hepsini ayrı ayrı severim.
ama şunu düşünmeden, sormadan edemiyorum.
foruma yazmamakla, terbiyesizlik yapanları mı yoksa adam gibi davrananları mı cezalandırdıklarını düşünüyorlar acaba...?[/quote]
evet,kızdığımız insanlar gülüyordur muhtemelen yürüyen tekere çomak soktuk diye..
o yüzden en kısa sürede bi daha değerlendirme yapıp dönmelerini bekliyoruz..
dow bu gece % 2 falan yapar herhalde..
05.02.10, 11:40
[quote=last trader;196080]nerden satarsan sat kazan formasyonu devam ediyor:)[/quote]
benimde var ole bir söz ama,?unlimited.kom
iş e ve garantiye bastılar ama endek ve vob tınlamadı,garantiye 2 kademe bastılar hemde?ne anlama gelir bu ben huylandım biraz
950 yide 275 den boşalttık,
fena sıkıştı, 120 lik kaldı, bu kaçtan inecek, nereden inecek, buna bakacağız artık,
[quote=last trader;197574]iş e ve garantiye bastılar ama endek ve vob tınlamadı,garantiye 2 kademe bastılar hemde?ne anlama gelir bu ben huylandım biraz[/quote]
bence asıl huylanılması gereken iş yatırım alışları.
ben onun da mobius olduğunu, ve barajın kapaklarını çok ama çok feci açacağını düşünmeye başladım. :)))
[URL=http://img710.imageshack.us/i/43982715.png/][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/7043/43982715.png[/IMG][/URL]
63375 short !
yarın stop seviyem 63800 !
düşen trendde 2 gün üst üste + gab olmaz :)
olursada canları sağolsun :)
[quote=unlimitted;197576]bence asıl huylanılması gereken iş yatırım alışları.
ben onun da mobius olduğunu, ve barajın kapaklarını çok ama çok feci açacağını düşünmeye başladım. :)))[/quote]
evet iş yatırım alşıları ilginç..
garanti kayboldu alıştan ona kaldı meydan..
genelde iyi trade eder iş yatırım.yani büyük montanlı işlemleri dikkate alınmalı..
yarınki stratejiyi şimdiden yazıyorum.. sabah 63.800 civarı açarız.. millet 64 e gelsin de shortlayayım diye düşünürken pala direk oradan aşağı iner.. nasıl ama..::::::
Son dakikalarda iyi topladı, 63200 uzunlarla müsterih olmasam da, geceye uzun kalıyorum. Herkese bol kazançlar ve iyi akşamlar