[QUOTE=nunu;197584]igrenc:..:[/QUOTE]
evet igrençmiş harbi..:D 63.800 ü yarına bırakmadı pala..üüü
Printable View
[QUOTE=nunu;197584]igrenc:..:[/QUOTE]
evet igrençmiş harbi..:D 63.800 ü yarına bırakmadı pala..üüü
dow dusmeye baslayabilir artik:)
Anket
[url]http://www.voborsa.com/forum/9-subat-pozisyon-anketi-t5374.html?t=5374[/url]
vay a*** nı be,.....bu bu gün için son fırsatlarıydı, ve değerlendirdiler, adım adım, takip, eyi netice verdi, çok kamyon döktüm sahasına, 775 ve 925 kamyonu kaldı, yarın sabahın ilk ışıklarınada peşin satış yöntemi ile, onu da verecez ağanın eline,.......
Kabaca 63900 de bir direnc gordum fakat asıl düşüş trendine gore direnc 64150 - 250 arasından geciyor ..!!
[quote=TÜRKOĞLU;197565]sanki LONG ları silkelediler gibi...gibi gibi...çoğunluk DOW a bakıyor...yaptı hareketini diye düşünüyor...ama...aması var işte...
neyse izleyelim bakalım...[/quote]
aynen böyle oldu...900 e ver dön geri çiz...
seans sirasinda kafanizi karistirmayayim diye yazmayayim dedim. Amerika'daki bankalarin gorunumu dusurulmus. hic uzun kalinir mi? dow da dusecek merak etmeyin.lelele
buyrun burdan yakın..
geçen hafta çarşambadan sonra ilk kez ortalamaya bu kadar yakın bir kapanış yaptık.
ancak gösterge halen çok uzağında pozitif bölgenin..
[IMG]http://i50.tinypic.com/2h6rgbs.jpg[/IMG]
[quote=nunu;197593]ayularin sayisi azalmis gorunuyor. guzellll:..:[/quote]
nunu her işte bir hayır vardır,
120 lik binme var daha, ama kaçtan olacak bakacaz,......
[quote=Cerphin;197595]evet igrençmiş harbi..:D 63.800 ü yarına bırakmadı pala..üüü[/quote]
ben sana demedim mi gı, erken verdin longlarını diye....dng
bugun ilk nefesini aldı borsalar yarında artı acılıs sonrası duzeltme hareketleri bekliyorum,persembe gunu de yatay da kose kapmaca :) cuma gunu buummm hehe
[QUOTE=nunu;197596]dow dusmeye baslayabilir artik:)[/QUOTE]
yeni satratejimi yazim mi..:D
pala sabah 64.100 açar, millet 64.500 e gelsin de shortlayalım derken pala direk aşağı iner..::: yaw dikkat ettim de yarın için kurduğum bütün stratejilerde artı gap var.. ilginç..:D:D