[QUOTE=selçuklu;197618]longsundur abi sen .. cümleten iyi akşamlar .. :o:o:o[/QUOTE]
selcuklu patron.lelele+.
Hosgeldin tekrar, iyi aksamlar...
Printable View
[QUOTE=selçuklu;197618]longsundur abi sen .. cümleten iyi akşamlar .. :o:o:o[/QUOTE]
selcuklu patron.lelele+.
Hosgeldin tekrar, iyi aksamlar...
[quote=selçuklu;197618]longsundur abi sen .. cümleten iyi akşamlar .. :o:o:o[/quote]
Hoşgeldin, patron araya mesafe koyma sık sık gel dakka başı gel .brv
[quote=YAVUZHAN;197607]775 stobum tek kademeyle yırttı :)
bakalım hayırmı şermi ?
63375 kısa kaldım geceye..[/quote]
sendemi brütüs, bendede 775 ve 925 ler long kaldı, ama peşin satış yöntemi ile veririz onları, hem dahada değerlendiler yavızım, bu arada şu ortalamaların, eyi iş çıkartıyor, disiplinli uygulamanı da ayrıca tebrik ederim,.....
son haliyle çızgıdaydı, diğer tarafa aşması kuvvetle muhtemeldi,........tek gömlekse doğru yaptığın, ama ben her birim mala 175 - 200 puvan açıyorum, geleni veriyorum, elimde kalan olursa ısrarcı oluyorum, ......
[quote=selçuklu;197618]longsundur abi sen .. cümleten iyi akşamlar .. :o:o:o[/quote]
ooo selçuklu, hoşgeldin.
yok abicim, güzel puan yaptım bugün al-sat'larla. güzel puan olunca battı biliyonnu. :D
şort kaldım. :..:
[QUOTE=unlimitted;197617]dur apla, çok erken daha.
9.912,51'i aşağı bi geçerse, mendili sallamaya başlarız.
bil bakalım benim poz ne :D[/QUOTE]
TOBO hedefine gidebilecek miyiz sizce?
patronaj hele bir ses ver yaw,......
spota fazla para girişi olmadı, yal dow konusunda bu gece 10100 leri deneyecegini dusunuyorum futurelarında 10080 den oteye gidecemeyegini dusunuyorum.. fazla rehavate kapılmayın Ayı tuzagı bunlar ayı piyasasına girdik coktaan, 64200 ort. ile Satış suan için makul gorunuyor bana vobda, dow için de 10100-150 nın otesini gormuyorum.!
fiyat 63200 ken dışarı çıkmak zorund kaldım ..64000 e istop yazmıştım...15 dklık ziestem son barda al vermiş **...sisteme ters kaldık geceye gayrı ihtiyari...üwwwwwwüüüüüü
SELÇUKLU PATRON hoşgeldin...volposta yazdığım mesajdan turstın sanırsam:..::..::..::..:
cümleten hoşbulduk .. vobu bırakmadıkça bu forumuda bırakmayacam ... 2 günlük ara için herkesten özür dilerim ... geceye long düşünüyordum ama .. pela show yapınca short girdim .. tahminim .. shortlar gol olur .. longlar badem olur ..
[quote=indregandi;197615][URL="http://img32.imageshack.us/i/49512508.png/"][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/5445/49512508.png[/IMG][/URL][/quote]
benimkinin zerporvansına bak abi aslında daha cokh zeporvanslısı varda ben islem stili bakımından bunu daha cok seveyorum... tam dathillik
[IMG]http://i47.tinypic.com/2119u21.png[/IMG]
[quote=EMEKDAR;197548]Tom a silah zoruyla bu hareketi yaptıranlar ele geçerse gece işler karışır...:..:[/quote]
Zavallı Tom,şamar oğlanı tom,helikopter abiside kendisini terk eden tom..Yetim tom,sokak çocuğu tom.....
Kötü niyetli amcaların eline düşen tom....üwwwwwwwwwwwww
[QUOTE=selçuklu;197628]cümleten hoşbulduk .. vobu bırakmadıkça bu forumuda bırakmayacam ... 2 günlük ara için herkesten özür dilerim ... geceye long düşünüyordum ama .. pela show yapınca short girdim .. tahminim .. shortlar gol olur .. longlar badem olur ..[/QUOTE]
bizi bırakma patron, hoşgeldin...lelele
evet shortlar gol olacak gibi, dow erken sukoyverdi..