-
[quote=EMEKDAR;197631]Zavallı Tom,şamar oğlanı tom,helikopter abiside kendisini terk eden tom..[COLOR=red][B]Yetim tom[/B][/COLOR],sokak çocuğu tom.....
Kötü niyetli amcaların eline düşen tom....[B]üwwwwwwwwwwwww[/B][/quote]
Acıma yetime,döner göz koyar kotuna....:::::::::
-
[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/2851/fdow.jpg[/IMG]
-
aha parıtelerde fena değil
ah be selçuklu yaktın be bızı
en azından sıteye donduğunu
pıyasalar kapandıktan sonra açıklasaydın
pıyasalar çoşkudan ne yapacağını bılemıyor
-
[quote=okansak;197663][B]aha parıtelerde fena değil[/B]
ah be selçuklu yaktın be bızı
en azından sıteye donduğunu
pıyasalar kapandıktan sonra açıklasaydın
pıyasalar çoşkudan ne yapacağını bılemıyor[/quote]
aman abey dur ses etme. yarın yiyeceğim gap'i paritelerden çıkarmaya uğraşıyorum şu anda :D
-
fenalık geldi.. sürekli hata veriyor sayfalar.. girmiyorum foruma falan daaa....
-
[quote=Cerphin;197665]fenalık geldi.. sürekli hata veriyor sayfalar.. girmiyorum foruma falan daaa....[/quote]
bu şartlarda gırebıldığımız ıçın yakında madalya alacağız.brv
-
[quote=Cerphin;197665]fenalık geldi.. sürekli hata veriyor sayfalar.. girmiyorum foruma falan daaa....[/quote]
bana da dow hata veriyo. %2,13 gördüm bi ara hataya bak :D:D
-
[QUOTE=unlimitted;197667]bana da dow hata veriyo. %2,13 gördüm bi ara hataya bak :D:D[/QUOTE]
dow 1099 kapatır diyen sen, yarın 64 üstünde açarız diyen sen.. ve geceye kısa giren yine seennnn.. ben sana ne diyeyim şimdi arkadaşım...dng.dng
-
VOB 60 dk...
biraz uçuk bir sayım...ama [B]impossible is nothing[/B]...
dün yapılan DİP 57.000/71.000 çıkışının %61,8 seviyesinde durdu.62.300 seviyesi idi 350 den döndü dün...
düşüş a-b-c şeklinde sayılabiliyor. (a) dalgası 5-3-5 zigzag sayılabiliyor.(c) dalgası zaten 5 dalgalık bir İTKİ görünümünde.dolayısı ile bu ihtimali çöpe atamayız...
olursa dehşet bir çıkış olur...ama olur mu? bunuda yaşayarak öğreneceğiz...
diğer taraftan bu iniş kompleks bir düzeltmenin ilk ayağıda olabilir.şu anda ısınan motoru saoğutmak için PALA biraz indir-kaldırla özellikle sistemcileri tokatlayabilir.nerede öyle her trade de 6-7 bin puan :p
[url=http://xs.to/share-653B_4B71AA12.html][img]http://xs.to/image-653B_4B71AA12.jpg[/img][/url]
-
[quote=Cerphin;197668]dow 1099 kapatır diyen sen, yarın 64 üstünde açarız diyen sen.. ve geceye kısa giren yine seennnn.. ben sana ne diyeyim şimdi arkadaşım...dng.dng[/quote]
senaryom gerçekleşecek ve ben para kazanacağım aha da buraya yazdım bak...:..:
63.100den longladığım gün ben poz açtıktan sonra nasıl ki 62.350'ye gittiği halde ben o pozisyonu karla kapattıysam, bugünkü pozisyon da karla kapanacak apla...
pela'nın ruhunu okuyorum ben. bazen zamanlama hatası yapıyorum evet, ama ruhunu biliyorum onun ben.
bugün forumdan bir arkadaşa dedim ki, benim pozisyon açmamı bekle, kafama 1.000 puan yememi de bekle ve aynı yönde poz aç.
zengin olacaksın...:D
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;197669]VOB 60 dk...
biraz uçuk bir sayım...ama [B]impossible is nothing[/B]...
dün yapılan DİP 57.000/71.000 çıkışının %61,8 seviyesinde durdu.62.300 seviyesi idi 350 den döndü dün...
düşüş a-b-c şeklinde sayılabiliyor. (a) dalgası 5-3-5 zigzag sayılabiliyor.(c) dalgası zaten 5 dalgalık bir İTKİ görünümünde.dolayısı ile bu ihtimali çöpe atamayız...
olursa dehşet bir çıkış olur...ama olur mu? bunuda yaşayarak öğreneceğiz...
diğer taraftan bu iniş kompleks bir düzeltmenin ilk ayağıda olabilir.[COLOR="Red"]şu anda ısınan motoru saoğutmak için PALA biraz indir-kaldırla özellikle sistemcileri tokatlayabilir.nerede öyle her trade de 6-7 bin puan[/COLOR] :p[/QUOTE]
ben de aynı şeyi düşünüyorum pambık.. şu 1 hafta 10 gün pala sistemcileri çarpım çarpım çarpacak.. gibi gibi..galiba..:D:D sistemler bi aşağı gap yiyecek, bi yukarı.. bi aşağı, bi yukarı...:::
-
no panic, herşey kontrol altında, 01:00 dan itibaren, dikei ve ftursuzları izlemek daha anlamlı olur, bu dov la morel bozmayın,..........
geceye uzun girmiştim, ama kısaykende çok yakaladık böyle bilenler iyi bilir, hemde düşüten biraz önce, bize vermemiş esirgemiş, long olanlara, yani terste kalanlara vermişti,............tuhaftı ama öyle olmuştu, nitekim 69 dan başlayan şelale bunu anlamlı hale getirdi, ama silkelediğinide silkelemişti ağa,......
bu coniyle de fazla düşüp kalkmamak lazım, bizim durumumuz harbi moktan, fon gelmesse öter burası, fon gelirse yine öter, ama yukarı, her durumda öter yani, peki fon alabilirlermi, zor, ya vatanın yağsız yeresinden kesecekler, yada dolarenin zıplamasını bekleyecekler, dolaarede zıplamassa, fırlatmaca oynayabilirler o zaman, üzücü, çok üzücü, çok, çookk, çoooook, çooookkk, üvvvv, barnaktan sonra :dü: