bakin, gercekten dusecek dow. oyle hissediyorum ve hissi konularda hic sasirmam:..:
[IMG]http://www.amazing-animations.com/animations/women6.gif[/IMG]
Printable View
bakin, gercekten dusecek dow. oyle hissediyorum ve hissi konularda hic sasirmam:..:
[IMG]http://www.amazing-animations.com/animations/women6.gif[/IMG]
16 50 - 17 30 arasında tuş olmayan sistem yok :)
yarın sabah sert bir yükselişe gebe bakalım.....
.
[quote=nunu;197697]Allah iyiligini versin, ben de tamamlanmis tobo ariyorum bir saattir:..:[/quote]
asıl senin Allah iyiliğini versin, tamamlanmış olanla bizim işimiz ne gıı!??:..:
daha başlamamış olanı bulup çıkarcez ki para yapak :D
[quote=enorton;197698]Arkadaşlar şöyle bir soru sordum cevabını bilen var mı acaba :)
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=197696&postcount=410[/URL][/quote]
Ref(H,-1)+0.025
deyince olmuyor mu?
yatay gidiyor. son anda cok sert bir hareket yapacak. nereye? tabi ki asagi ayranci'ya.:..:
[quote=unlimitted;197701]%10 düşmesine sebep olan satışları yapan aakidişleee, sen harika yerden longla diye mi sattılar dünyanın malını? .dng
[/quote]
Herhalde... Niye her geceye long giriyorum sanıyosun? :..:
Birinde tutturacam ve o poz ile uzlaşmaya gidecem... .dng
[QUOTE=Strategist;197705]Ref(H,-1)+0.025
deyince olmuyor mu?[/QUOTE]
Bilmem olur mu :) Deneyeyim bakalım...
[quote=nunu;197706]yatay gidiyor. son anda cok sert bir hareket yapacak. nereye? tabi ki asagi ayranci'ya.:..:[/quote]
şu bi bar var hani, böyle nasıl desem, sakat düşmüş bi bar. 5'lik graflarda, zirveden 5 bar sonra olan.:D
aha o bar eğer longcu dökme barıysa, dediğin o son andaki hareket aşağı ayrancı'dan ziyade atakule'ye doğru olabilir. :..:
[QUOTE=enorton;197708]Bilmem olur mu :) Deneyeyim bakalım...[/QUOTE]
Oldu valla ::: Teşekkürler strategist sağolasın, ben de bi formulu vardır falan diye düşünüyordum. Bazen basit düşünmek lazım...
vobbb
Biri TOBO mu dedi? :..:
dalga analizinden pek anlamam ama, dov da alenen 5. dalga eksik,
9600- 8700 bu aralarda dovu görecez, bunlardan 9600 iyimser, 8700 de kötümserdir, onun içün şöle 9000-9300 güzel duruyor,.....
10200 e kadar tepki normal karşılanmalı, dün seans kapanırken, bu gün ise seans içinde dov tekniğinin güzel durduğundan bahsetmiştim, nu lar vardı, her neyse,.....
10200 den dönecek bir hareket rahatlıkla 9300 zaten yapıyor,.........yarıyolu bu,....
buna ilaveten aylıklarda düşüş henüz belirgin deyil ancak 9 günlüklerinde belirgin,....
yani 10200 dikkat edin,.......
yön bulamayan da gitsin her durumda dolare alsın, çaya çorbaya limon gibi, şöle,...
dov düşerse bizdeki dolare, yani us benjamin olumlu etkilenir,.....
dov çıkarsa dışardaki dxy benjamin olumlu etkilenir,.... dolayısı ile bizde değer kaybı sınırlı olur yada çivi çakar, makas yer, ilk fırsatta yerine kor,....
dxy düşerse bu durumda yurdum hükümeti, st- by dan ırayacağı için suni tedbirler icat eder değerlendirir, yani ortamı gerer,......... işte böle, yarın için dolare düşüklerden alınabilr,.........fırsat verecektir, ben bir iki şarjör dolduracam yarın, pşin alış yöntemi uygulayacam, yni gece 01:00 da yazarım, dxy ye bakarak, yarın güzel olacak ama ne yazıkki, işim var,.......