-
[QUOTE=Astatin;197903]hah işte benim verdiğim jenna ve Pıçak örneği de zaten bunu vurguluyor...Sistemin ne olursa olsun, psikolojine uygun olsun.lelele[/QUOTE]
Valla sabah 9.45 de kalkıyorum bilerek, ayrıca baktım işler kötü gidiyor ekrana bakıp sinir olmaktansa açıyorum PES oynuyorum... Ha hemen denebilir ki ya o arada piyasa 5000 puan hareket etse nolcak? Cevap hiçbişey :)
-
DAX a gel bostana gel, şorta gel destana gel, FDJ izin vermezse, ayrış yuvarlanda gel...vay vay vay vay vaaaayyy ...
türküsünü çığırmak istiyorum..
-
[quote=küçük_k;197902]boz kısacası 65200 e kadar flat bekiyecekmiyiz.. stratejimizi ufakdan yazarmısın[/quote]
[I]güzel kardeşim ufaktan yazdım zaten.....[/I]
[I]65.200 üstü sanal ve balon bölgedir.....[/I]
[I]ister kademeli şort....64.500-65.200 ve üstüne ...[/I]
[I]ister dönüşte şort.......ama şort....şort...şort....[/I]
-
Bu NUNİ , vampirella mı acapa...gündüzleri yok ortada
-
[quote=enorton;197906]Valla sabah 9.45 de kalkıyorum bilerek, ayrıca baktım işler kötü gidiyor ekrana bakıp sinir olmaktansa açıyorum PES oynuyorum... Ha hemen denebilir ki ya o arada piyasa 5000 puan hareket etse nolcak? Cevap hiçbişey :)[/quote]
Sermayenin kaçta kaçını piyasada tutuyorsun?
-
[quote=boz ayı;197908][I]güzel kardeşim ufaktan yazdım zaten.....[/I]
[I]ister dönüşte şort.......ama şort....şort...şort....[/I][/quote]
efg..nin alışlarınıda anlattım.....kar ile kısa kapattı.....
long almadı....
-
550 short'lar 450'den flat... 14:30'a kadar yeni poz açmayacağım... Biraz netleşsin ortalık, bir gariplik var...
-
[QUOTE=Strategist;197910]Sermayenin kaçta kaçını piyasada tutuyorsun?[/QUOTE]
Kötü örnek olmamak için söylemesem daha iyi :) Ama fikrimi soracak olursan bir sistemci kaldıracı 1 olarak kullanmalı, zaten testleri de ona göre yapıyoruz. Bu sayede psikoloji de sağlam durmuş olur, geceleri de rahat uyunur :)
Kaldıracı 1 olarak kullandıktan sonra vadeli piyasalarda ne işim var diyenler olabilir :) Herkesin burada olması gerekmiyor zaten...
-
[quote=boz ayı;197912]efg..nin alışlarınıda anlattım.....kar ile kısa kapattı.....
long almadı....[/quote]
[I]bana göre long almayacak......ayrıca halen kapanacak kısaları..da [/I]
[I]olabilir....başka kurumlardan kısası var bana göre......[/I]
-
[quote=boz ayı;197901]CDS...leri izleyiniz.....iyi haberde bugünkü gibi agresif kısa
kapatan ( kazançla )....kötü haberde aynı hızla aşağı gelebilir....[/quote]
Sn boz ayı CDS leri nasıl izleyebiliriz.?
Yükselişe yapraklı bankın iştirak etmemesini bir indikatör olarak algılayabilirmiyiz? Teşekkürler...
-
[quote=boz ayı;197908][I]güzel kardeşim ufaktan yazdım zaten.....[/I]
[I]ister dönüşte şort.......ama şort....şort...şort....[/I][/quote]
eywallah boz...
65200e çok inandım longum.. ama stres var.. 64500 altına gelmesi eyi olmadı...
-
çanlar euro bölgesi için çalıyor........
bundan dolayı bugünlerde başta dax..FTSE...yunan borsasına en az dow...
kadar dikkat etmeliyiz...